Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
Kornl23
üzenetére
Hát ez hiba volt! Tudomásom szerint formázás után már nem mindent lehet visszaállítani, vagy ha mégis akkor arra nagy esély van, hogy sérült! Szóval lehet, hogy ezért nem látja a leveleket a tb! Egyébként én is így szoktam kimenteni a leveleim és a beállításaim szóval működnie kéne! Szerintem azoknak a leveleknek annyi, de esetleg várj egy hozzáértőbb véleményére, hátha többet tud mondani!
Esetleg írd be ide is a problémádat, és biztosan lesz olyan aki jártasabb ebben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest