Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Anyum gépén leirtottam az Outlookot a Thunderbird feltelepítése után, mondván neki, hogy átállunk az Open Source-ra. (És tényleg, OOo, meg egyebek is. Szerencse, hogy még tetszik is neki.
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.Hogyan tudnám a mailto: linkekhez a Thunderbirdöt rendelni? Akárhogy is néztem, sehol nem találtam benne, bár lehet, hogy kiszúrta a szemem.

Köszi, HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Óra topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.