Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Anyum gépén leirtottam az Outlookot a Thunderbird feltelepítése után, mondván neki, hogy átállunk az Open Source-ra. (És tényleg, OOo, meg egyebek is. Szerencse, hogy még tetszik is neki.
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.Hogyan tudnám a mailto: linkekhez a Thunderbirdöt rendelni? Akárhogy is néztem, sehol nem találtam benne, bár lehet, hogy kiszúrta a szemem.

Köszi, HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Vallás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.