Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Igen, elvileg a használt karakterkódolás beállításától függ. A kérdőjeles karakterek egy csúcsára állított négyzetben vannak? Mint pl. a Firefoxban is... Ha igen, akkor meg nem csak valószínű, hanem biztos, hogy a karakterkódolás a gond. Az ISO-8852-2-t próbáld meg beállítani. Esetleg az unicode (UTF-8) is jó lehet.
Nézet menü --> karakterkódolás, itt tudod megtenni.
HGyu
MOD: most látom visszaolvasva, hogy a karakterkódolás nem segít.
Az már gond. Valószínűleg bug lehet. -
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Anyum gépén leirtottam az Outlookot a Thunderbird feltelepítése után, mondván neki, hogy átállunk az Open Source-ra. (És tényleg, OOo, meg egyebek is. Szerencse, hogy még tetszik is neki.
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.Hogyan tudnám a mailto: linkekhez a Thunderbirdöt rendelni? Akárhogy is néztem, sehol nem találtam benne, bár lehet, hogy kiszúrta a szemem.

Köszi, HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az már gond. Valószínűleg bug lehet.
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.