Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Sokat internetezek, eddig meg voltam elégedve a 7-es Explorerrel, de állítólag ciki használni, vagy mi; na nem ez a lényeg. Használtam régen a Firefoxot, egy Travian nevű netes játékban hasznos kiegészítőkkel lehetett bővíteni, amivel könnyebb volt játszani.
Akkoriban azért nem maradtam meg nála, mert Myvipen ha valakinek az adatlapját nézem, a képekre egyszerűen nem lehet rákattintani, mintha ott sem lennének, mappát lehet váltani, de a képeket nagyítani nem lehet.
Most letöltöttem a 3-as Mozillát, de most is ugyanezt tapasztaltam.
Szimpaikus lenne ez a böngésző, de nem értem ezt miért csinálja?Tudna valaki segíteni?
Az én gépemmel van a baj?Please ne az legyen a válasz, h a Myvip is ciki, ti. ha valakit keresek, ott általában több kép van fent mint iwiwen, azonkívül egy munkahelyi klub is működik ott, és azt nem nagyon tudom nélkülözni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911