- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Sokat internetezek, eddig meg voltam elégedve a 7-es Explorerrel, de állítólag ciki használni, vagy mi; na nem ez a lényeg. Használtam régen a Firefoxot, egy Travian nevű netes játékban hasznos kiegészítőkkel lehetett bővíteni, amivel könnyebb volt játszani.
Akkoriban azért nem maradtam meg nála, mert Myvipen ha valakinek az adatlapját nézem, a képekre egyszerűen nem lehet rákattintani, mintha ott sem lennének, mappát lehet váltani, de a képeket nagyítani nem lehet.
Most letöltöttem a 3-as Mozillát, de most is ugyanezt tapasztaltam.
Szimpaikus lenne ez a böngésző, de nem értem ezt miért csinálja?Tudna valaki segíteni?
Az én gépemmel van a baj?Please ne az legyen a válasz, h a Myvip is ciki, ti. ha valakit keresek, ott általában több kép van fent mint iwiwen, azonkívül egy munkahelyi klub is működik ott, és azt nem nagyon tudom nélkülözni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911