Hirdetés
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MIUI / HyperOS topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wasp91
üzenetére
Chrome-ról jöttem át Firefox-ra, elsősorban azért, mert ezen normálisan működik a hardveres gyorsítás youtube alatt, illetve teljesen color managelt, nem utolsó sorban pedig jobban testreszabható. Chrome vs. Firefox flash között nem éreztem különbséget, hogy őszinte legyek, mindkettőt valamilyen szinten darabosnak éreztem. Ez leginkább pl. focimeccs összefoglalóknál látszik, ahol gyorsabb a mozgás a videóban. Viszont itt, ami idegesítő, hogy néha crash-el a flash, de csak youtube alatt, más weboldalon szerencsére nem tapasztaltam semmi problémát. Egyébként a crash-t csak úgy tudom előhozni, ha videólejátszás esetén kilépek full screen-ből, leállítom a videót és pár másodperc múlva rákattintok a bal felső sarokban lévő youtube jelre, ami a főoldalra visz. Ilyenkor mindig hibázik a flash, máskor szerencsére nem jön elő. Ha nem állítom meg a videót és úgy kattintok rá a jelre, akkor minden megy tovább normálisan, semmi crash. De ez már "ősidők óta" így van, kb. 1 évvel ezelőtt is próbálkoztam már a Firefox-al, akkor is jelen volt sajna a flash crash, úgyhogy nem hinném, hogy valaha is javítva lesz a dolog.
Pedig nem alapértelmezett Firefox-ot használok, sokmindent átállítottam benne, pl. about:config-ban, illetve a flash player-be is beleturkáltam kicsit.A html5-öt meg elsősorban azért nem használom, mert abban az esetben, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás érezhetően fakóbbak lesznek a színek a videókban. Ezt leszámítva más képminőségbeli eltérést nem tapasztaltam html5 és flash között, tehát egyik sem részletesebb a másiknál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BestBuy ruhás topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig nem alapértelmezett Firefox-ot használok, sokmindent átállítottam benne, pl. about:config-ban, illetve a flash player-be is beleturkáltam kicsit.
KAMI911