- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wasp91
üzenetére
Chrome-ról jöttem át Firefox-ra, elsősorban azért, mert ezen normálisan működik a hardveres gyorsítás youtube alatt, illetve teljesen color managelt, nem utolsó sorban pedig jobban testreszabható. Chrome vs. Firefox flash között nem éreztem különbséget, hogy őszinte legyek, mindkettőt valamilyen szinten darabosnak éreztem. Ez leginkább pl. focimeccs összefoglalóknál látszik, ahol gyorsabb a mozgás a videóban. Viszont itt, ami idegesítő, hogy néha crash-el a flash, de csak youtube alatt, más weboldalon szerencsére nem tapasztaltam semmi problémát. Egyébként a crash-t csak úgy tudom előhozni, ha videólejátszás esetén kilépek full screen-ből, leállítom a videót és pár másodperc múlva rákattintok a bal felső sarokban lévő youtube jelre, ami a főoldalra visz. Ilyenkor mindig hibázik a flash, máskor szerencsére nem jön elő. Ha nem állítom meg a videót és úgy kattintok rá a jelre, akkor minden megy tovább normálisan, semmi crash. De ez már "ősidők óta" így van, kb. 1 évvel ezelőtt is próbálkoztam már a Firefox-al, akkor is jelen volt sajna a flash crash, úgyhogy nem hinném, hogy valaha is javítva lesz a dolog.
Pedig nem alapértelmezett Firefox-ot használok, sokmindent átállítottam benne, pl. about:config-ban, illetve a flash player-be is beleturkáltam kicsit.A html5-öt meg elsősorban azért nem használom, mert abban az esetben, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás érezhetően fakóbbak lesznek a színek a videókban. Ezt leszámítva más képminőségbeli eltérést nem tapasztaltam html5 és flash között, tehát egyik sem részletesebb a másiknál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig nem alapértelmezett Firefox-ot használok, sokmindent átállítottam benne, pl. about:config-ban, illetve a flash player-be is beleturkáltam kicsit.
KAMI911