- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #18406 üzenetére
sztem FF4-ben sehogy, Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.2a1pre) Gecko/20110325 Firefox/4.2a1pre ID:20110325030426-ben pedig ugy mukodik, ahogy elvarnad.
@WonderCSabo:
nem arrol volt szo, hogy csak betaknal 20100101 a builddate?
mert most a veglegesnek is ugyanez a datuma, igy aztan nem tudom, hogy mikor lett vegleges az FF4.
vagy ezt veglegesites elott pont kifelejtettek? -
WonderCSabo
félisten
-
-
fatal`
titán
válasz
BullZeye #18388 üzenetére
Minek mented le 2 hetente? Én akkor mentek, ha van valami változás. Vagy te éjjel nappal a böngésződet basztatod? Írj egy programot ami automatikusan kimásolja egy mappába, amiben létrehoz egy másikat az aktuális dátummal. Ez sem tart sokáig.
Már nem azért, de te sem szóltál hozzá semmi értelmeset, inkább írjál a Mozzilának akkor, hogy tegyék be a featuret.
Különben ez egy fórum, akkor szólok hozzá, amikor akarok. Ha nem akarod, hogy lássam a hszed akkor írjál privátban annak, akihez címezted.
-
fatal`
titán
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #18360 üzenetére
Ugye a statuspanel a chrome-ban van, nem a contentben, tehát:
File -> Inspect Chrome Document -> 1 elem.
Aztán ha a fájl alatti ikonra kattintasz, aztán után bhova kattintva felhozza azt az elemet a DOM fában.Rákeresel a "status"-ra és a második találat. Jobb oldalt tudsz váltani DOM nézetről CSS szabályokra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #18348 üzenetére
Egy pár milliszekundomos eltérés lehet. Másrészt aki sok addont használ, annak már normálisan meg fog látszani a különbség.
Egyébként egy tippem az, hogy mielőtt elindítod az Fx-et, nézd meg a resource monitort, és amikor minden boot utáni automatikus folyamat befejeződött, akkor indítsd el.
-
Steelmanus
addikt
-
fatal`
titán
válasz
BullZeye #18260 üzenetére
Lastpass, de van még jó pár. Kb 20-25 helyről tud a lastpass importálni
(#18270) djbahool: Nem, csak a füleket lehet vele többsorba tenni.
(#18272) dJ Peer: Tabmix plus.
(#18284) BullZeye: A lastpass ingyenes, FF kieg oldalán megtalálod.
(#18286) WonderCSabo: Szerintem kerüljön be a "homályos betűk" => Hardveres gyorsítás kikapcsolása és/vagy az anti aliasing tuner.
-
nfsu17
veterán
válasz
BullZeye #18069 üzenetére
Folyamatosan jelen voltam a témában, szóval nem most estem ide először a kérdésemmel így estefelé, csak a különböző varációk már összezavartak.
Most 4.0 + Scriptish + YT E HF 1.4a fixed, vagy működik vagy nem, így néz ki a dolog. Ha scriptish-t lecserélem GM-ra, akkor is ugyan ez a helyzet, ahol ST működött, ott GM is, és fordítva, van ahol egyik sem.
Mindegy, nem életbevágó, téma lezárva. -
fatal`
titán
válasz
BullZeye #17993 üzenetére
Na fentvan mindkét script, de egyes embedeket (a régieket) így is leszarja.
Próbáltam az iframe kitörlésével, vagy anélkül, teljesen mindegy, nem megy.
FF 4.0 Final + scriptish
Mod: Létezik olyan kiegészítő, vagy CSS, userjs, akármi, hogy oldalon belüli keresésnél sötétítse el azt a részt, ahol nincs találat, úgy mint Operában?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #17992 üzenetére
Na, hát most teszteltem, és az ötlet valóban jó, csak éppen a YousableTubeFix az iframe-re nem nagyon hat.
YousableTubeFix legfrissebb változatában legalábbis én Iframe-re hajazó dolgot nem láttam. Ezért gondoltam tesztelem, így beraktam azt a 3 féle beépülő youtube videót ami most hirtelen eszembe jutott, egy HTML fájlba, majd kikapcsoltam Embed HD-t amit csináltál, viszont így maradt mind a 3 videó 360p, viszont yousabletubefix futott, és működött is a youtube.com oldalán, ezzel a videóval.
Bekapcsoltam Embed HD-t és lám mind a 3 videó jól működik.
Vagy te hogy gondoltad az Iframet? Ha nem így? -
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #17727 üzenetére
Koszi a valaszt, akkor mar nem mukodik semmilyen atirassal a extensions.checkCompatibility.4.0b False
A FireFox 4.0-nal eleg volt a "b" betut kitorolni igy jo lett a Finalhoz.
Ezekszerint kell egy uj kiegeszito? Nemreg olvastam egy ilyen kieg.-rol de mar elfelejtettem a nevet.A.. rakerestem, Add-on Compatibility Reporter 0.8.2 errol lenne szo?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #17716 üzenetére
Csináltam pár képet, hátha így nagyobb kedvvel csinálja meg valaki.
Jelenleg vagy az egyik, vagy a másik működik, egyszerre a kettő nem!Locationbar2 - minden része külön kattintható link, megkönnyíti a dolgot sokszor, mellé kattintva kijelölhető az egész, és olyan lesz mint előtte.
Chrome-like link-hover - jól látható mi a domain, és szépen elkülönül mindentől.
(#17709) dqdb
Ezzel valóban nem leakel annyira. De majd pár óra után tudok pontosat mondani, egyenlőre 600 helyett "csak 450 megát" eszik. -
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #17704 üzenetére
Ha GreaseMonkey-t használsz, tegyél egy próbát helyette a Scriptish-sel hátha az nem leakel.
WonderCSabo: frissült a Minefield, de hogyhogy 4.2a1pre és nem 5.0a1pre lett a böngésző verziószáma?
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110323 Firefox/4.2a1pre
Arra mindenesetre jó volt ez a változás, hogy az összes kiegészítőnél írhatom át a kompatibilis verziószámot ...
-
fatal`
titán
válasz
BullZeye #17563 üzenetére
Az alap FF nem eszik sokat, viszont valamelyik kieg nálam is leakelt, szerintem az adblock. Anélkül viszont nem állok szóba böngészővel. Nap végére nem ritka a 2 giga fogyasztás sem aztán néha el is szállt magától.
Szerk.: Na most olvasom a végét, hogy te is erre jutottál. GM nekem is fent volt de csak egy youtubehd script volt benne semmi más. És mégis leakelt, kiegek nélkül nem, ha csak az adblock volt bekapcsolva akkor is, úgyhogy én meg úgy tippelem, hogy inkább az. Persze azóta lehet javították, ez még valamelyik bétával volt.
-
fatal`
titán
válasz
BullZeye #17558 üzenetére
Ez tetszik a Chromeban, hogy mivel minden kieg és fül egy külön processz, ezáltal jobban használja a többmagos CPUkat, persze emiatt picivel több memóriát eszik (nem is mindig olyan picivel) de ez engem nem zavar annyira. Meg ha nem tetszik, ahogy skáláz akkor processzenként kiosztogathatnám a magoknak, hogy te ezt, te meg ezt stb.
A fejlesztők csoportosítását (meg hogy minek fejlesztik a 3.6.xx-et) én sem értem, talán WonderCsabo tudja mi állhat a háttérben ilyenkor. Mondjuk szó, ami szó még most is jön az ie7hez és az ie8hoz is biztonsági frissítés.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #17505 üzenetére
Greasemonkey nálam 5 scripttel 600 mega memóriát zabál (FF önmagában ebből 180, és +100 adblock, szóval kb 300~ amit GM), ti hogy vagytok vele?
Alapvetően nem vagyok memória-buzi, de amikor 1.8 giga memóriát eszik FF, kegyetlenül belassul, és sok kieg miatt lassan haladok, és egyenként letiltva hosszú lesz, úgyhogy lehet kérdezek még.Az meg nem megoldás, hogy fél óránként újraindítom FFet.
-
WonderCSabo
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #17329 üzenetére
Így kicsit hatékonyabb a szabály, kevesebb idő kiértékelni a Firefox számára:
div#gauche > div.c:nth-child(6) { display: none !important; }
Az A > B operátorral azonnal csak a dokumentum egy kis részére szűrök az azonosítóval megadott DIV jóvoltából, így nem kell a teljes DOM fát ellenőrizni, majd a :first-child pszeudoosztály és A + B szomszédos elemekre szűrő operátor sokszoros használata helyett szimplán megadom, hányadik gyerekként várom a .c osztályú elemet.
Lehet lazán copy-paste-elni, de a legvégén érdemes kicsit kozmetikázni is, hogy áttekinthetőbb és kevesebb CPU-val végrehajtható szabályok keletkezzenek.
-
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #17318 üzenetére
A szervernév prefixszel ellátott szabályformátumot felejtsd el, ez az AdBlock sajátja, ilyen CSS szinten nem létezik.
us.poneyvallee.com##:first-child + * + * + * + * + .c
Stylish alatt a CSS szabályokat egy felsőbb szintű konténerbe kell helyezni, hogy adott szabály mire vonatkozik, erre szolgál a következő körítés:
@-moz-document domain("us.poneyvallee.com") {
...
}
A fenti konténerbe írhatod be a szabályokat, amiknél a szűrőfeltételt a CSS3 selectorok specifikációjának megfelelően kell megadni, a módosított stílusokat illetően pedig a CSS2.1 és CSS3 az irányadó.
Ha adsz egy linket, ahol látható ez a partnerdoboz, akkor gyártok hozzá szabályt, de akárhogyan nézem ki a szemem, én ilyet nem látok az oldalon. Látatlanban erre van szükséged:
:first-child + * + * + * + * + .c { display: none !important; }
}
-
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #17298 üzenetére
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
div[name="networktable"],
*[id^="flashcontentpub"]
{
display: none !important;
}
}A #valami az ID attribútumra szűr, CSS3 selectort használva a ^= operátorral tudsz egy adott szöveg elejére szűrni.
WonderCSabo: nekiessek ismét a YouTube Embed HD forrásának?
#17300: ilyen esetben érdemes azt nézni, hova kerül be az új objektum, hátha úgy könnyebb megcímezni:
div#contenu_page > center
{
display: none !important;
} -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #17298 üzenetére
Vagy itt van egy másik példa, ahol HTMLen belül csinálja meg a DIV-et ID és CLASS nélkül:
<div style="background:url(design/inscription_bleu.png);
width:269px;
height:56px;
text-align:center;
vertical-align:middle;
margin-top:10px;">
<a href="?">Register now !</a>
</div> -
WonderCSabo
félisten
-
ko9
addikt
válasz
BullZeye #17145 üzenetére
Erről van valami bizonyítékod is, vagy csak hallottad a szomszédtól? Amúgy meg tudtom szerint a SunSpider-en csalt, de mindegy.
De tükrözi a valóságot... Egyes oldalakat (például a PH!-t is) az IE9 gyorsabban tölti be a Chromenál is. Mondjuk egyik se olyan nagy mértékben személyre szabható mint az FF ezt aláírom. -
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #16774 üzenetére
pedig a restartless restart-ra erdemes lenne raszoktatnod magadat.
(tudom +1 kieg, tudom hotkey, ...)
-
Brutforsz
senior tag
válasz
BullZeye #16748 üzenetére
Ezt most csak offban írom írom, mert sok haszna nem lesz...
A hibajelenséggel kapcsolatban tengernyi lehetséges okot olvastam, néhányat megemlítek:
A legegyszerűbb és legvalószínűbb talán az, hogy egy vagy több kiterjesztés nem fejezte be a munkáját, amikor bezárod a böngészőt - ezt a szokásos módon tudod ellenőrizni.
Van aztán az, amikor olyan weboldalon jártál, ahonnan egy szkript vagy flash-alkalmazás még mindig futni akar. De - mivel sokszor előfordul - ez sem túl valószínű.
A legkevésbé vidám eset az, amikor valamilyen spyware okozza a jelenséget, de ez ebben az esetben nem hiszem, hogy fennáll.
Állítólag - különösen nagy könyvjelző és hasonló állományok esetén - megeshet, hogy a bezáráskori írás közben összeakad a vírusirtóval vagy a tűzfallal
, leggyakrabban a ZoneAlarmot szokták hibáztatni.
(Észleltem egyébként, hogy már több mint fél éve is megvolt ez a problémád. Kár, hogy azóta sem sikerült rájönni.)
-
Steelmanus
addikt
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #16564 üzenetére
Ezzel, pár percet eltöltve, meg lehet oldani, hogy oldalbetöltés maradjon bal alul, és a link hoover pedig vissza url bar-ba, ahol aztán chromeszerűen bal alulra lehet rakni, custom. Így leírve hülyeségnek tűnik, de aki érti az érti, aki nem, annak meg úgyis mind1 ez a kieg.
note: Status - General - Show Status in : Popup
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #16561 üzenetére
En pedig mivel megjelent a FirefoxSetup4.0Beta11hu.exe, vissza valtottam ra, igy eltunt a lebego sav, ami mutatta az eppen toltodo linkett. A gyorsasaga maradt, a GM mukodik es a Styles is. Igaz ugy csinaltam hogy lementettem a B12 profiljat, es ramasoltam a 4.0
Beta 11-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest