- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
0 fejlesztés és ha hinni lehet a 6 hetes ciklusnak akkor év végére v10~. De legalább a hülyegyerekek megbékélnek, hogy milyen lassan jön új verzió, ezzel kielégítik őket ^^
Egy dolog kellene már nagyon, hogy itt vannak a 8magos procik, de azokon is csak 1 magot használ, én ezt hülyeségnek tartom, nem ritka, hogy nekem is 4 magból 1 magot 100%on hajt, a sok kieg miatt. Vagy ha picit komolyabb (vagy rosszul megírt) Javascripttel rendelkező site-ot. Lehet, hogy csak 5-6 másodpercre betöltésnél, de akkor is, 5-6 másodperc helyett lehetne 3-4 is egy betöltés.
Haragszom FF-re most kegyetlen, beígért dolgok töredékét valósították meg, és tegnap néztem, még most is fejlesztik a 3.6-ot csak tudnám minek? Ezt megmagyarázhatná valaki, hogy ha egyszer kevesen vannak, akkor miért osztódnak 2-3 részre? Miért nem lehet egy fejlesztést lineárisan végrehajtani, adott esetben gyorsabb tempóban? Most így nekem az jön le, hogy elkezdi fejleszteni 20 ember az FF5-t 20 ember marad FF4nél és azt feleszti, 10 marad FF3nál, 20 ember meg FF6-t kezdi el.
Ami meg qrwara bosszant még, hogy nem voltak képesek megcsinálni a tab-slide-ot, hogy mozgatásnál legyen már egy kis effekt. Röhej. De persze örüljünk, hogy a több mint 1 éve fejlesztett program kijött -.-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911