- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
canniball #7812 üzenetére
Húha
Félkövér: megy
Off: nem használom, passz- Adblock Plus
- Adblock Plus Element Hiding Helper
- All-in-One Sidebar
- Auto Copy
- Copy Plain Text
- Download Statusbar
- Fasterfox
- Flashblock
- Hungarian Dictionary
- Keyconfig
- Lincification
- Menu Editor
- NoScript
- Paste and Go 2 - megy, de nem ez a verzió, van más által csinált a 3-as FF-hoz
- Screen Grab!
- Secure Login
- Session Manager
- sztakidict
- Tab Mix Plus - megy, de a legújabb verzió kell, firefox addon oldalán még nincs kint. -
Bali27
addikt
válasz
canniball #4620 üzenetére
Hát igen.. Az elözö hhszeim egyikében mondtam hogy a Piclens se müxik vele.. Van benne egy jóval szerényebb piclens..No meg 1-2 tuti nem müxik vele.. de pl olyannak mint nekem, hogy az egérmüveletek, a Sixper, meg az elején ami kirakja kis kockákba a weblapok képét(nemjut eszembe a neve
) annak teljesen megfelel, mert azokat viszi..
Sőt.. a Sixper (kódokat jegyez meg meg ürlapkitöltö) FF3 alatt nem müködött rendesen, Flock alatt tökéletesen müködik.. De tuti h nem 100%ba támogatja.aa beépülőket. Attol függetlenül én inkább ezt használom mint a FFot.. Igaz a blog stb részére nincs is szükségem..
Ja a mailkezelöje is jol müxik.Eddig Batot használtam. Ahogy észrevettem rohadt gyors a gmail, meg a yahoomail is rajta, uh lehet most mellőzöm az alternativ mailprogramot egy ideig..
De természetesen nem azt mondtam h térj át rá, haem h megéri megnézni.. Legalább is nekem megérte.. -
Tottu
senior tag
válasz
canniball #4041 üzenetére
Hogy mi értelme van?
Pl.: youtube-on bóklászol és találsz egy jó kis videót de a listán találsz még 1 videót amit szívesen megnéznél. Rákattintasz erre a Duplicate Tab gombra, az lemásolja az aktuális oldaladat egy új lapra és ott kiválasztod a másik videót... Miközben nézed az egyiket tölti a másikat.
Másik példa: válaszolsz valakinek egy fórumon de nem látod az ő üzenetét (nincs olyan jól megírva mint a PH!), mert éppen írod a válaszod. Akkor nem kell újból előkeresned az üzenetet, hanem rámész megint a Duplicate Tab-ra és simán vissza lépsz a másolt lapon (mert az előzményeket megjegyzi).
Sokkal kényelmesebb és gyorsabb megoldás mint szenvedni a CTRL + C / V kombinációval, és akkor még az előzmények meg se maradnak...
Szóval megkönnyíti azt, hogy párhuzamosan nézelődj egy oldalon. -
WonderCSabo
félisten
válasz
canniball #3934 üzenetére
FF3-ban van ez a kis easter egg.
-
törölt tag
válasz
canniball #3733 üzenetére
pendrivera telepitettem es onnan is futattam
telepiteni mindenkeppen kell a portable verziot
olyat, ami 1 db file lenne, csak 64 bites windows ala talaltam
a bajom az, hogy a docu & settings mappaban a felhasznalonev alatti application data mappaba profilt hoz letre meg igy is... -
-
piadex2
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #3378 üzenetére
A Bezárás visszavonása lapon található beállítási lehetőségek nem a munkamenetek mentésére és visszaállítására vonatkoznak, hanem a Firefox azon képességét hivatottak szabályozni, amely lehetővé teszi azt, hogy ha bezársz egy lapot, akkor később (többek között a Ctrl+F12 billentyűkombinációval) visszavonhatod ezt a műveletet; a funkciót megfejeli a kiterjesztés azzal, hogy ugyanezt ablakokkal is eljátszhatod.
A lapok sávján jobbklikkre megjelenő menüben (és ha beállítod, akkor a Session Manager menüjében is) megtekinthető az a lista, melyből a bezárt lapok (utóbbi listában az ablakok is) kattintással újra megnyithatóak. Ez a felsorolás a böngésző alapértelmezése szerint legfeljebb 10 elemet - mindenkori értékét a browser.sessionstore.max_tabs_undo kulcs tárolja, ez vezérelhető a Tab Mix Plus beállításai között található Lap szolgáltatások fülön keresztül is: például ha itt kikapcsolod a szolgáltatást, akkor a kulcs értékét átírja nullára - tartalmaz, erre vonatkozik a Megjegyzett bezárt lapok maximális száma (minden ablakban) értéke: ha például 15-öt adsz meg, akkor ezentúl hosszabb listából választhatsz majd, ha zérust, akkor nem fogod tudni visszavonni egy lap bezárását sem - de ez nem lesz hatással a munkamenetek mentésére és visszaállítására.
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #3377 üzenetére
Közben látom bekapcsolta magától, nem teljesen értem de mindegy...
Kérdezek mást: a beállítások->Bezárás visszavonása alatt van olyan opció, hogy Megjegyzett bezárt lapok maximális száma - én azt akarom, hogy amennyi nyitva volt annyit jegyezzen meg, hogy tudom ezt megtenni (hogy lehet ezt beállítani)? -
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #3342 üzenetére
A beépített billentyűkombinációk megváltoztatásához* már szükség van a keyconfig kiterjesztésre. [Link - közvetlenül az xpi fájlra mutat.]
Telepítés után az Eszközök menüből elérhető kellemes kezelőfelületen lehet variálni, azt is ellenőrzi, hogy a beállítani kívánt kombó foglalt-e, illetve a már meglévő ütközéseket kiemeléssel jelzi.* Valójában nem változtatja meg, csak "maszkolja". Ez alatt azt értem, hogy ténylegesen nem írja át a megfelelő helyen, így a kiterjesztés letiltásakor a módosítások hatása megszűnik, ismét az eredeti kombinációk lesznek érvényben.
-
nickwearby
tag
válasz
canniball #3344 üzenetére
Utána kipróbáltam,
de semmi változás, kiléptem az avg-ből és úgy is ugyanazt a hibaüzenetet adtaMég hozzáteszem, hogy amíg le nem okézom a hibaüzenetet, addig a tálcán semmire nem lehet rámenni, de az internetes böngészőbe írogathatok, stb.
Hátha ez is számít vmit, mint info... -
dbius
veterán
válasz
canniball #3245 üzenetére
Valami gikszer biztosan van valahol...
Most ugyanis a Tab Mix Plus beállításait nem tudom előhozni, hiába kattintok, nem jön fel az ablak...
leszedtem, majd visszaraktam, nem megy. Másik verziót is felraktam, azzal sem megy... ehhh....
na, ha lesz időm csinálok egy kis ff nagytakarítást, és felépítjük újból
-
PazsitZ
addikt
válasz
canniball #3224 üzenetére
Én eddig solaris szerver alatt találkoztam olyannal, hogy firefox "beragadt", még ki-be jelentkezés után is. Mindig olyasmit írt ki zárjam be az előző firefoxot...
Ott úgy tudtam megoldani a dolgot, hogy töröltem a személyes profilom, be-kijelentkeztem és egy új profillal megoldódott. -
Vitus
őstag
válasz
canniball #3199 üzenetére
Igen van a hidden files meg a protected operating system, de egyik sem befolyásolja a users könyvtáradat nem értem miért nem látod explorerbe nekem ott van én nem haszánlok más csak windows explorert és szerintem fényévekkel gyorsabb mint a tc. Nehéz volt átszokni de mostmár minden egyszerűen megy vele.
-
Winner_hun
félisten
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #2594 üzenetére
A gyanúd helyes. Leírásod alapján a böngésződ viselkedése most úgy van szabályozva A Firefox beállításai > Tartalom > Fájltípusok > Kezelés helyen, hogy ha pdf-fájllal találkozik, akkor automatikusan nyissa meg az Adobe Reader bővítmény segítségével.
Mivel lenyomtad az Adobe Readert, ez a művelet értelemszerűen nem sikerül, tehát újabb utasítást kér.
Teendő: a fenti helyen > PDF > Művelet megváltoztatása > itt válogathatsz a lehetőségek között. -
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #2231 üzenetére
A konklúzió az, hogy azért nem tudsz átlépéssel nyeregben maradni, mert valamilyen program megakadályozza azt, hogy a PH! szervere elhelyezze a gépeden az összes sütit, ami ehhez szükséges.
Alapvetően 2 alkalmazás jöhet szóba: vagy a tűzfal vagy a böngésző.
A felderítés következő lépése a kísérletezés:Kísérlet > eredmény > következtetés
IExplorerrel/Operával átlépés > sikertelen > nem (csak) a FF a hunyóIExplorerrel/Operával átlépés > sikeres > a Firefox a hunyó
Tűzfal kikapcs mellett átlépés > sikertelen > nem (csak) a tűzfal a tettes
Tűzfal kikapcs mellett átlépés > sikeres > a tűzfal a tettes
Ha megvan, hogy melyik okozza, akkor át kell nézni részletesen a beállításait, Firefoxnál különös tekintettel a kiterjesztésekre, mert számos adatvédelmi kiegészítő van.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #2229 üzenetére
Nálam tökéletesen működik az átjelentkezős manőver, és a Firefox beállításai között sem akadtam olyanra, amely szerintem oka lehet a problémádnak.
Ötletként az merült fel bennem, hogy esetleg a tűzfal lehet sáros az ügyben. Annak idején Win alatt Kerio-t használtam, és annak van tartalomszűrő modulja, mely több kritérium alapján is tudja filterezni a sütiket (is).
Amikor bejelentkezel a PH!-birodalom oldalai közül bármelyiken, akkor a szerver mindegyik társdomainhez elhelyezi ugyanazt az azonosító (identifier) sütit, nyilván ez biztosítja, hogy átlépés esetén is megismer a rendszer.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a PH!-ra bejelentkezéskor a tűzfalad a másik három domainhez tartozó sütit idegennek tekinti, s így egy esetleges "Filter foreign cookies" szabály értelmében kiiktatja, így amikor átlépsz a Logout-ra, az oldal nem tud azonosítani.A fenti pusztán ötletelgetés, de azt mindenképpen javaslom, hogy töröld az összes sütidet, majd jelentkezz be a PH!-ra, s ezután nézd meg a sütikezelőben (Beállítások > Adatvédelem > Sütik megtekintése), hogy van-e logoutos sütid is.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #2220 üzenetére
Egy kis reszelés:
Ezzel a felállással a középrészen - mind a témalistáknál, mint a hozzászólásoknál - néhány elem kismértékben jobbra túllóg a többin.
A .forum table értékét 4 px-szel csökkentve a rend helyreáll.BlacKSouL: úgy már próbáltad, hogy nem frissítesz, hanem letöltöd a telepítőfájlt, és (amikor éppen nem fut a Firefox) lefuttatod a telepítést?
Egyébként azt javaslom, keress rá a topikban a kérdésedre, mert emlékeim szerint Sil már megoldott néhány ilyen esetet itt. -
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #2216 üzenetére
Tele von Zsinór jól mondja: mindegyik számot ugyanannyival kell növelni, valamint csak erre az oldalra érvényes a módosítás.
A mentésed alapján 1280 széles a képernyőd, így ha faltól falig szerednéd a fórumot, akkor - figyelembe véve a kb. 16 pixeles görgetősávodat - az alábbi értékek látszanak optimálisnak:
@-moz-document domain('prohardver.hu') {
body { background-color: #E7E1D1 !important }
#fo {width:1262px !important }
#fo #midh {width:928px !important }
#top {width:1262px !important }
.menu_nw span .menu _sid {width:1262 !important }
.menu_nw .menu_foot {width:1262px !important }
.menu_nw .menu_sp {width:1262px !important }
.mid728 {width:1262px !important}
.menu_sid {width:1262px !important }
.uziblokk {width:926px !important }
.uzik .uzi {width:792px !important }
.uzik .uzi p, .uzik .uzi pre {width:792px !important }
.forum table {width:926px !important }
}Ha alul mégis megjelenne a görgetősáv, akkor pár pixelnyit mindegyik értékből le kell venned.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #2203 üzenetére
Összedobtam egy kis css-felülírást, amely 1170 pixel szélessé teszi a fórumot (ez csak afféle gyors buhera, vannak még reszelnivalók).
Ha ki szeretnéd próbálni, az alábbiakat másold be a userContent.css fájlba (a Firefox újraindítása után aktiválódik majd):
/*
* PROHARDVER! 1170px széles stílusmod
*/
@-moz-document domain('prohardver.hu') {
body { background-color: #E7E1D1 !important }
#fo {width:1170px !important }
#fo #midh {width:836px !important }
#top {width:1170px !important }
.menu_nw span .menu _sid {width:1170 !important }
.menu_nw .menu_foot {width:1170px !important }
.menu_nw .menu_sp {width:1170px !important }
.mid728 {width:1170px !important}
.menu_sid {width:1170px !important }
.uziblokk {width:834px !important }
.uzik .uzi {width:700px !important }
.uzik .uzi p, .uzik .uzi pre {width:700px !important }
.forum table {width:834px !important }
}
/*
* PROHARDVER! 1170px széles stílusmod vége
*Ha beválik, elkezdhetsz variálni a számokkal, hogy pontosan olyan széles legyen a lap, mint szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest