- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
KaiotEch #17209 üzenetére
Szerencséd volt és/vagy placebo.
Mellesleg aki ezt a beállítást javasolta, maga se tudja mit csinál. Olyan értékek vannak benne, amik jóval túllépik az Fx maxát... Hiába rakja be 30-ra network.http.pipelining.maxrequests-t, ha az Fx csak 8-tt tud kezelni... A pipeling nem működik jól az Fx-ben, már javítgatják, de csak későbbi releasebe kerül bele. Addig pedig ne bolygassátok az alap beállításokat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
KaiotEch #17204 üzenetére
Csak így ugye elveszik a HWA minden előnye.
Szerk.: Rakd fel ezt az Update-et, restartolj, és adj még egy esélyt a HWAnak.
Windowson minden böngészőből a 32 bites a gyorsabb.
Amúgy lehet azért nem veszek észre tényleges gyorsaságot, mert nekem a 3-as is agyon van turbózva
Mégis mivel? Semmivel nem lehet a Firefox oldalbetöltését, illetve működését felgyorsítani. (egyetlen kivétel, ha blokkolsz egyes elemek letöltését, pl. Adblock)
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Igen, erre rájöttem én is.
Viszont most csak frissítettem a Status-4-Evar fordítását (újba nem kezdek bele, a meglévő fordításaimat azért nem hagyom ott, kb. hónaponta fél órát vesznek el)
Arra kérnék mindenkit, akinek van egy kis ideje, hogy tesztelje a fordítást. Angol, magyar. Aki hibát talált, vagy ötlete van, szóljon!
Egy két Fx4 hír a hardveres gyorsítással kapcsolatban:
Roc reagált az MS HWA Fx4 kifogásaira, és tovább gyorsította a Firefox 4 hardveres gyorsítását.
Asa pedig itt akad ki az MS-re, tőle megszokott szakmaiatlan módon.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Egorov #17159 üzenetére
Üdv!
A WMP Fx plugin el van cseszve, rossz helyre telepít. Létrehoz egy PFiles mappát valahol, abban van egy dll. Azt a dll-t másold be a Firefox program mappája /Plugins mappába, és ok lesz.
Steelmanus: az biztos, hogy el vagyok maradva, 26 kreditnyi matek tárgyat vettem fel emiatt (analízis és lineáris algebra és diszkrét matematika)
De ha esetleg érdekel a téma, a többit privátban.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Rototti #17128 üzenetére
Engem is.
ferke72: Pontosan milyen jogosultságot kér? Ha a Windowsos ablak ugrik fel, akkor nyilván azért, mert kell jogosultság progi telepítéséhez.
ko9: Ez a teszt egy nagy kalap szar.
(#17146) ko9 : Csak Firefox fejlesztők technikai hozzászólásait ismerem, ez alapján alakítottam ki a véleményemet + a valós élet egyáltalán nem hozza az eredményeket...
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Thunderzolee #17104 üzenetére
Megbízható, nyugi.
Más: ITCafé hír az Fx4 partiról.
-
WonderCSabo
félisten
A dqdb által módosított Youtube Embed HD nem megy már egy ideje. (meg az eredeti se). Pl. itt. Van vkinek működő hasonló szkriptje?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
benedekco #17084 üzenetére
Így van, gyönyörű, kívülről és belülről is. Azért üres, mert általában szinte csak művészfilmeket adnak, illetve a jegy se olcsó. Szóval most eggyel több indok, hogy minnél többen jöjjetek.
Szerk.: Mielőtt vki félreértené, a Firefox 4 találkozó természetesen ingyenes.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox 4.0 és LibreOffice 3.3.x kiadási buli!
Március 30. (szerda) 18:00-21:00
URÁNIA NEMZETI FILMSZÍNHÁZ
Rákóczi út 21.
Budapest, HungaryIsmered az új Firefoxot? Megismernél egy teljesen ingyenes irodai programcsomagot? Találkoznál a hazai hozzájárulókkal? Részt vennél az önkéntes közösség munkájában? Szeretnél többet megtudni a nyílt dokumentumformátumról?
Tarts velünk 2011. március 30-án (szerda) a Dokumentumszabadság Világnapján rendezett kiadási bulin, amelyen együtt ünnepeljük a Firefox 4.0 és a LibreOffice 3.3.x verziójainak megjelenését. Hívd el barátaidat is.
Ízelítő a programból:
* Firefox 4.0 újdonságainak bemutatása
* LibreOffice bemutatása
* A nyílt dokumentumformátum áttekintése
* Tippek és trükkök
* Quizjáték
* MeglepetésAki róka jelmezben jelenik meg az eseményen, ajándékot kap.
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt az …
(A részletes programért, kérlek informálódj az esemény előtt egy héttel ezen az oldalon vagy a http://mozilla.fsf.hu/ vagy a http://www.libreoffice.hu/ oldalakon.)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
laszlohu #17052 üzenetére
Ez nem program részlet, ez egy ActionScript 3 szkript, amit futtatva például kifagy a player.
Többieknek köszi a kedves szavakat.
Ja és ha a bennfentes híreket hiányoljátok, akkor tudok szolgálni eggyel:
Taras Glek most küldött egy mailt, mert kidolgozott egy újabb indítási gyorsítást, és szeretné, ha páran kipróbálnánk, mielőtt publikussá teszi.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
benedekco #17049 üzenetére
Először is köszönöm.
Másodszor: Ezt már le akartam írni régebben, de most talán pont jó apropó lesz rá - sajnos nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy terveztem. Az egyetemen a félévem nem nagyon sikerült, vagy inkább nagyon nem sikerült. Emiatt most nagyon, nagyon sokat kell tanulnom. Aki régebb óta követi a fórumot talán észrevehette, hogy talán akár nagyságrenddel passzívabb vagyok, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt. Ez nem azért van, mert meguntam, vagy mert már nem akarok segíteni Nektek, hanem egyszerűen nincs időm felmenni a fórumra túl gyakran. Ezek után gondolhatjátok, hogy mennyire van időm logoutos cikkeket írogatni. Még a Firefox első hszes tippek trükkök írások updatejét sem tudtam megcsinálni.
Egyelőre az összes logoutos cikkemet belátható időn túlra halasztottam (egyet akartam még anno az Fx4 bétájáról, majd egyet a véglegesről, egyet a kiegekről, és egy cikket az MPC-HCról, no meg frissíteni, bővíteni az első hszt).
-
WonderCSabo
félisten
Ezzel a userstyle-al visszaállíthatóak a régi kinézetű fülek.
A Mozilla is elindította a saját HTML5 demó oldalát.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17 #17016 üzenetére
Igen. Szépen áttolták őket következő releasere.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #17003 üzenetére
Szokj hozzá, mert ez ilyen lesz a véglegesben. Jó esetben a magasságát csökkentik. Röhej.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Goose-T #16973 üzenetére
Sőt, az összes kimaradt, nagyon durva perf és regression bugot kitolták .x-re...
Ez az új tabstrip Win-en pedig iszonyat ocsmányul néz ki.
Sajnos ki kell mondjam: a Firefox 4 megjelenésekor egy befejezetlen, félkész böngésző lesz.
-
WonderCSabo
félisten
Picit kozmetikázták a canweshipyet.comot.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
koshmar #16893 üzenetére
Az a patch nem fog bekerülni a 4-be, de a többiek jól mondják, a 4 ezerszer gyorsabban indul így is, mint a 3.6....
(#16906) F34R: Akkor miért javasolsz ilyet? A Vacuun Places kieg és társai már nem kell a FIrefox 4-hez, mivel a funkció sokkal okosabban beépítetten implementálva van. A kieg felrakása csak ütközik, ezért ne rakjátok fel Fx4-hez!
Arról meg nem is beszélve, hogy a kieg nem tömörítést csinál, hanem töredezettségmentesíti a belülről töredezett SQLITE adatbázist.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
S-Attila #16852 üzenetére
Amíg meg nem jelenik a Beta12, nem fog frissíteni automatikusan a Minefield. Addig ha szeretnéd a napi legfrissebb verziót használni, manuálisan kell frissítened.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16822 üzenetére
Keresőmezők és űrlapmezőket kilőheted Adatvédelem alatt, de ez minden oldalra érvényes lesz.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #16672 üzenetére
Fx3xben nincs about:support
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Narxis #16657 üzenetére
Amennyire a bugokból, levlistákról, meeting notesokból, planekből megismertem, nem találtam jó vezetőnek, sztem csomó rossz döntést hozott (ezt eddig is hangoztattam) ezért annyira nem zavar, ha elmegy. Persze csak ha egy kompetensebb személy lép a helyére.
A tipikus PCfórumos konspirációkat nem érdemes elolvasni, hülyeség.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #16625 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest