- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koshmar
veterán
válasz
pete_21 #16797 üzenetére
Na, csak jó ötletet adtál.
Benéztem a bővítményekhez, és kitöröltem egy PDF Converter nevű fájlt, ami egyébként sem volt használható, mert csak a 3,6-hoz jó....akkor már azt sem értem, hogy mit keresett a 4.0b11-en...
És lássatok csodát, reggel elindítom a FF4-et, és ott van a DownloadHelper.
Elnézek a Youtube-ra, elindítok egy videót, el is kezd forogni. Na szuper.
Köszi! -
David89
tag
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21 #16610 üzenetére
Hat ez az, en is eppen azert telepitettem fel az IE9RC-t mert remenykedtem hogy javulni fognak a fontok megjelenitese. WonderCsabo regebben ajanlott egy frissitest nevezetesen a Windows6.1-KB2454826-x64.msu-t de ez benne volt az IE9RC-ben ill. biztos leszedte telepiteskor mert amikor mar fent volt az IE utanna mar nem engedte hogy telepuljon. Amugy nagyon megharagudtam az IE-re, mert az Elozmenyekben osszeszed mindent amit elotte megnyitottam pl txt filmfajl meg minden amit a sima Explorer megnyitott.
Lehet hogy csak bug de mergesito.(#16611) BullZeye Nem lehet hogy csak az MS oldalan van ez a jelenseg az eredetiseg ellenorzes miatt, mert mas ISO fajlnal nem csinalja, en egy Linux ISO-nal neztem.
(#16608) David89
Rendszergazda joggal telepitetted?
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21 #16574 üzenetére
Ertem. A PDFDownload-hoz kotodik egy Nitro... valami es ha jol emlekszem 15 napos proba ideje volt, valamikor en is hasznaltam amig "free" volt de amikor megjelent a Nitro...
akkor eldobtam. En pl a PDF-XChange Viewer installos valtozatat hasznalom mert van FF beepuloje, BullZeye pedig Foxit-ot, szoval van valami olyan dolog ami miatt muszaj hasznalnod az Adobe - amugy igen lassu es sok helyet foglalo - programjat?
Mindket olvaso amugy valoban free. -
Zola007
veterán
válasz
pete_21 #16478 üzenetére
Roamingból kiszedi az uninstall magától.
Tudom, mert már nyomtam egy unistallt mielőtt megírtam a hsz-t
Épp ezért kerülgetett az idegbaj, hogy mi miatt lehet.Egyébként szerintem meg van a ludas. Kedves kis Thomson routernek kellett némi rest, restart, kábelkihuzogatás.
(#16481) BullZeye: FF4 bétát még nem próbáltam. Csak kezdtem attól parzáni, hogy ugyanúgy járok mint tavaly. Akkor széttúrtam a registryt + az öbótkonfigot is, de nem sikerült helyrerakni. Úgyhogy ment újra az XP is, mert elég sokat ülök neten, explorert rühellem, a chrome pedig még fejlődjön egy kicsit.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21 #15864 üzenetére
Sziasztok!
Regebben ajanlottam a PDF-XChange Viewer-t mint pdf olvasot, mert sokkal gyorsabb mint az Adobe termeke, csak a Foxit versenyez vele. Akkor meg a portable valtozatot hasznaltam, am kozben attertem az install verziora, igy az mar kepes beepulni a bongeszokbe, nemcsak az FF-ba, erdemes kiprobalni. Lapon belul is mukodik igy nem kell kulon letolto ha kell letudod menteni, magyarul is tud, persze ezt annak irtam le akinek nem megy az angol.
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21 #15655 üzenetére
Igen koszonom, mar javitottam magam mert keson jutott az eszembe.
Az IE9-et is azert tettem fel hogy hatha... de nem, most eppen megkerestem a linket hogy mikent kell leszedni, bar adok nemi idot neki.
Nem tudtam hogy a frissiteseknel kell keresni.(#15656) Siriusb Oh hat Linux-ban nem vagyok jartas, ott meg a filmek GPU gyorsitasaval is hadilabon allnak, link sajna ehez nem ertek.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21 #15522 üzenetére
Olvasd már el a bug nevét illetve dátumát.
GDI ClearType rendered to RGBA surfaces sometimes looks bad
A GDIs renderlésről van szó, ami a régi, nem hardveresen gyorsított. (gyak minden program ezt használja még mindig)
Reported: 2006-12-14 10:04 PST
Ugye ezt nem kell magyarázni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21 #15481 üzenetére
Egyetértek, nagyon nyomatják a mobile brandet, és oda pedig mindenképp kellett e10s... Hiba volt sztem.
(#15484) F34R: Igen.
(#15485) dqdb : Pontosan. Csak el kéne olvasni a blogposztot, pontosan le van írva, h. miről van szó.
(#15486) pete_21 : Igen, tényleg jobb lenne tabgrouponként.
Ez egyáltalán nem ilyen egyértelmű, mivel a sok processz nagyon megdobja a CPU és RAM használatot, és nem feltétlenül hoz elég prot magával cserébe.
Partner++: Szia!
Rakd újra a Flasht. Ha nem segít -> első hsz, diagnosztika.
(#15490) core2 : Hülyeség, nálam soha nem volt ilyen a PH.
(#15489) Locsi: Sztem a hardveres gyorsítás lehet a ludas, kapcsold ki.
-
F34R
nagyúr
válasz
pete_21 #15479 üzenetére
nah azt a chrome-s megoldást semmibe se néztem , pont elég hogy a plugin-ek külön folyamatot kaptak, hiába van chrome-ba multiprocess így is úgyis borul az egész amit egy folyamat húz magával
WonderCsabo
Tudom hogy a főágra gondolt Narxis
Beta milestone átírhatnák mert már semmi reménykednivaló nincs , a január abszurd március -ra környékén ha kijön -
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21 #15479 üzenetére
tabcsoportonként lesz külön folyamat, és nem csak chrome-content. Vagy ez még változhat?
Igen, ez még nem dőlt el, a try buildből látszik, h. marhára a fejlesztés elején van.
Pedig még valahogy úgy volt, hogy a 4-es, vagy 4.1-es Fx-el jön, sőt még talán arról is szó volt (vagy csak mi álmodoztunk...)
Én is úgy emlékeztem, de most úgy tűnik,, h. félreértettem. A hülye Fennec e10sével foglalkoztak eddig, amit senki se használ...
D2D: Nekem nem tűnt fel semmi ilyesmi, de meg kell nézni milyen frissítések jöttek.
-
törölt tag
válasz
pete_21 #15457 üzenetére
Végülis használható a 7-es és a 8-as, csak a #15447 és a #15450 hsz-ekben említett dolgok elvették a kedvem a kóstolgatástól, tesztelgetéstől. Meg az időm is kevesebb most erre.
Egyébként valamelyik kieg.-emre gyanakszom, és megfogadva a tanácsot, türelmesen várok a véglegesített 8. bétára. -
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21 #15372 üzenetére
Jah.
Más: a mai builddel landolt ez az idióta gomb, viszont minden addon bar elemet középre tolt... Amíg nem javítják, itt a userCSS workaround.
#addonbar-closebutton {display:none !important;}
#addonbar-spring {display:none !important;}Mellesleg ezzel a hülye gomb totál eltűnik.
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21 #15105 üzenetére
Nalam is ugy jelentkezik mint Nalad, eloszor belepek a Gmail-be, majd nyitok egy uj fulet beirom hogy prohadver firefox ekkor mikodik a + / - gomb, vagyis kibovul ill bezarul, am ha kozben kilepek a Gmail-bol mar nem reagal +/- gomb semmire azon a fulon ahova beirtam azt a ket szot.
-
dqdb
nagyúr
válasz
pete_21 #15090 üzenetére
Köszi, megfelelő keresőfeltétellel tényleg megjelent. Nálam bugosan, de működik (Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101125 Firefox/4.0b8pre):
* a + ikonra kattintva a bővített lista kinyílik
* a - ikonra kattintva a bővített lista eltűnik
* a További találatok szövegre kattintva a bővített lista kinyílik
* a További találatok elrejtéseszövegre kattintva a bővített lista eltüntetése helyett visszamegy az első találati oldalra -
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21 #15086 üzenetére
Szia!
Nem tudom hogy Nalad mi lehet a hiba, Firefox-4.0b8pre.hu-t hasznalok mar regota, nem bugos olyan szempontbol amit leirtal. Igaz nincs mar melette masik FireFox ( 3.x, 4.07 Beta).
Kiprobaltam ugyan a Beta 7-et, de leszedtem mert nagyon rossz volt a fontok megjelenitese.
Miert nem tiltod le az ESS-ot, mellesleg a W7 topicban az is leszedte aki evek ota hasznalta akarcsak en pedig en csak a sima Nod virusirtot hasznaltam. Elmented a regebbi FF profilokat, az ESS-ot leszeded es kiprobalod szingli modban a Nightly-t.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest