Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Némely dolog tényleg lassú a Vistában, de én nem mondanám elbaltázottnak, én pl. már pár éve használom, mióta kijött és megvagyok elégedve vele. XP-vel is volt legalább annyi problémám ha nem több, mint Vistával. De ez az én álláspontom.
Lenne egy olyan kérésem azok felé aki ráér, hogy írja már le ha megkérhetem milyen szűrőket, kiegészítéseket(addon), beállításokat érdemes FF 3.5-ben használni.
Gondolok itt a felugró ablakok elleni védelemre, tabok kezelésére, biztonsági dolgokra és gyorsítással kapcsolatosakra. Mert bár eddig 1 megás net volt és tegnap kötötték a 25/10-es netet, de nem sokkal tölt be gyorsabban, mármint az oldalakat. Szóval gondolom valami beállítási hiba lehet.Majd én is keresgélek miket érdemes állítani, feltenni hozzá, csak sajnos meló van ma is.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Léghűtés topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911