- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Némely dolog tényleg lassú a Vistában, de én nem mondanám elbaltázottnak, én pl. már pár éve használom, mióta kijött és megvagyok elégedve vele. XP-vel is volt legalább annyi problémám ha nem több, mint Vistával. De ez az én álláspontom.
Lenne egy olyan kérésem azok felé aki ráér, hogy írja már le ha megkérhetem milyen szűrőket, kiegészítéseket(addon), beállításokat érdemes FF 3.5-ben használni.
Gondolok itt a felugró ablakok elleni védelemre, tabok kezelésére, biztonsági dolgokra és gyorsítással kapcsolatosakra. Mert bár eddig 1 megás net volt és tegnap kötötték a 25/10-es netet, de nem sokkal tölt be gyorsabban, mármint az oldalakat. Szóval gondolom valami beállítási hiba lehet.Majd én is keresgélek miket érdemes állítani, feltenni hozzá, csak sajnos meló van ma is.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911