-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Jé, akkor nem én vagyok görbe, hanem a tükör hülye, szokták mondani

Sőt. Még régebben a google keresőben volt olyan, hogy összes-képek-videók-térkép-...
És a térkép lapra váltva bejött a google maps, telefonon ugyanennek hatására a google térkép alkalmazás.
Most ez a lehetőség kb eltűnt.
Kénytelen vagyok inkább elindítani a google térképet, és ott beírni ugyanazt.
De, hogy mást mondjak, szerintem a tabletes google térkép is meghülyült. Legalábbis az én Tab S7-esemen.
Valahogy összevissza vannak csúszva rajta az elemek, és, régebben, ha beírtam egy címet, akkor lehetett utána szerkeszteni az útvonalat, betenni megállót, satöbbit. De most csak indulás gomb van... Telefonon viszont normálisan megy a térkép app. Nagyon valószínű, hogy a tablet layoutba kavartak bele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911