- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
A NoSquint Plus 56.1-es verziója tökéletesen megy 56.0.2-ön. Én lementettem, ha bármi történik visszatudom tenni.
Nem hiszem, hogy kívülről irányítva van, egyszerűen egy idő kódot tesz bele és akkor le tud állni."fejlesztő ráállt az új Firefoxra, amin ez a kieg. nem működik már és úgy néz ki nem tudja megcsinálni."
Én reménykedek, hogy később, esetleg lesz a Firefoxban olyan API-k, amivel megtudja csinálni.
Különben az is érdekes, hogy az 56.1-e NoSquint Plust leszedte az AMO-ról. Miért? Abban nincs időkód?

(#54502) Krystal_s
Látom megnézted, időkód van benne, ez jó. Hát megvan a fejlesztőről a véleményem. Már az is furcsa, hogy szinte egyáltalán nem kommunikál a felhasználókkal. Nem találtam egy felületet sem, ahol lehetne vele kommunikálni. Amit a program kiad installáláskor, annál megpróbáltam, de semmit nem válaszolt.
Én sem értem a kódot, de próba szerencse alapján, megpróbálhatod megváltoztatni. Én a megjelölt sor végével kezdeném. A false-t tedd true-ra. Különben lehet, hogy azt is sérültnek írja ki, mert ellenőrző összeget (CRC-t) számol, ami azonnal jelzi azt, ha belenyúltak. Azt a sort is meg kellene keresni, ahol ez (CRC) van kódolva. Ezt vagy átugortatni, vagy törölni kellene., esetleg az újra átírni, de az már nehezebb.
Bocs én azért nem válaszoltam, mert mindig korán fekszek le, hogy tudjak aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911