- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
A NoSquint Plus 56.1-es verziója tökéletesen megy 56.0.2-ön. Én lementettem, ha bármi történik visszatudom tenni.
Nem hiszem, hogy kívülről irányítva van, egyszerűen egy idő kódot tesz bele és akkor le tud állni."fejlesztő ráállt az új Firefoxra, amin ez a kieg. nem működik már és úgy néz ki nem tudja megcsinálni."
Én reménykedek, hogy később, esetleg lesz a Firefoxban olyan API-k, amivel megtudja csinálni.
Különben az is érdekes, hogy az 56.1-e NoSquint Plust leszedte az AMO-ról. Miért? Abban nincs időkód?

(#54502) Krystal_s
Látom megnézted, időkód van benne, ez jó. Hát megvan a fejlesztőről a véleményem. Már az is furcsa, hogy szinte egyáltalán nem kommunikál a felhasználókkal. Nem találtam egy felületet sem, ahol lehetne vele kommunikálni. Amit a program kiad installáláskor, annál megpróbáltam, de semmit nem válaszolt.
Én sem értem a kódot, de próba szerencse alapján, megpróbálhatod megváltoztatni. Én a megjelölt sor végével kezdeném. A false-t tedd true-ra. Különben lehet, hogy azt is sérültnek írja ki, mert ellenőrző összeget (CRC-t) számol, ami azonnal jelzi azt, ha belenyúltak. Azt a sort is meg kellene keresni, ahol ez (CRC) van kódolva. Ezt vagy átugortatni, vagy törölni kellene., esetleg az újra átírni, de az már nehezebb.
Bocs én azért nem válaszoltam, mert mindig korán fekszek le, hogy tudjak aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon (2025)
- Synology NAS
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911