- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
A számítógépemen a rendszer 64 bites, nem gyenge konfig és laptop. A FF 57 (amit próbára tettem fel) és az FF-ESR az 64 bites, a Chrome az 32 bites.
Mindhárom méréskor csak a Startlap kezdőoldala volt megnyitva. Vártam minden méréshez és a kép elkészítéséhez 15-20 másodpercet, és amikor már szinte stabilan állt/vagy már csak alig-alig változott a Feladatkezelőben a proci és a memória használat, csak mindig ezek után készítettem a képeket.(#53003) Puma K
"Ugyan nincs korábbi mérésem, de ez az új 57-es FF érzésre jóval gyorsabb mint volt (56.0.2 vagy mennyi volt a legutóbbi hivatalos-teljes verzió)"Én az ESR sebességéhez képest írtam amiket írtam, az ESR a normál 56-os FF-nál is jóval gyorsabb volt már. Nálam. Lehet, hogy ez az 57-es már tényleg gyors lett az 56-oshoz képest, de ezt én nem tudom megítélni mert az ESR-t használom. Az ESR - és szerintem - még mindig bőven gyorsabb ennél az új 57-esnél. Pedig már vártam volna, mert szerettem volna visszatérni de egyelőre maradok az ESR-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911