Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
De nézd csak meg, a popup-ablakban kilóg az Állapotsor, ez elég jellegzetes tünet. És 1-2 éve találkoztam én is ezzel a problémával (ha jól emlékszem, akkor az Extended Statusbar kiterjesztés okozta).Próbáld meg, amit mondtam, nem segít? Vagy esetleg átrendezni a sorrendjüket az Organize Status Barral, hátha... (Ha régen nem húzta szét, az lehetett pl azért is, mert mondjuk változtattak valamit az egyik kiterjesztésen közben, és elronthatták a megjelenítését. Az Állapotsor kezelése több gondot szokott okozni a kiterjesztések készítőinek, mint más eszköztárak.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911