Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
#48835-ben írtam
Sziasztok.
Megunva a rengeteg összeomlást, tegnap csináltam egy tiszta telepítést a firefox böngészővel.
De sajnos ma még rosszabb lett a helyzet. Ugyanis az tűnt fel, hogy ha olyan lapot nyitok meg amelyiken mondjuk egy Facebookról beágyazott videó van 20/20 összeomlik.
Azóta annyit sikerült letesztelnem, hogy ha csökkentett módban indítom kiegek nélkül, akkor szépen bejön az oldal ami videót tartalmaz.
Egyenként elkezdtem visszakapcsolni a kiegészítőket aztán eljutottam a lastpass-ig és a tabmix plus-ig.Amíg ezeken kívül minden más kiegészítőt szépen bekapcsoltam az említett oldal nem jelent meg kiírta, hogy összeomlott jelentse..blabla, de maga a böngésző nem omlott össze. Ahogy bekapcsoltam a két említett kiegészítő valamelyikét bejött az oldal szépen de azonnal össze is omlott.- Tehát minden kieg bekapcsolva bejön az oldal de összeomlik.
- Ha minden letíltok bejön az oldal nincs összeomlás.
- Ha bekapcsolok minden kieget a tabmix plus és a lastpass kivételével, nem jön be az oldal hibát ír de nem omlik össze a böngésző.
- Ha bekapcsolom a lastpass vagy a tabmix plus kiegészítőt vagy bármelyiket a kettő közül, bejön az oldal de össze is omlik.Elnézést ha kicsit hosszú lett de van-e valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911