Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
1-2 olyan elégedetlen ember minden topikban akad.
Itt azért többségben valós problémákról írnak a fórumozók, ezért úgy érezem keményen fogalmaztál és kicsit magamra is vettem. Nálam is volt gond pár verzióval.
kovaccss nem írt hülyeséget és keményen támadva lett, mintha az általa említett problémák nem léteznének. Kinek így, kinek úgy.
Szerintem nem mindig a legújabb a legjobb. Többen raktak már vissza korábbi verziót. Ez pár éve nem volt ilyen gyakori. Egyre több kompromisszumot kell kötni. (Ez nem csak Firefoxra igaz)
Nekem még így is a fox a kedvencem, de azért tartok a frissítésektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
Témához kapcsolódó anyagok
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt azért többségben valós problémákról írnak a fórumozók, ezért úgy érezem keményen fogalmaztál és kicsit magamra is vettem. Nálam is volt gond pár verzióval.
KAMI911