Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lejszi

senior tag

Eddig a slimbrowser-t hasznaltam böngészésre, nem is volt vele gond, de a melóhelyemen az irodámba most (életemben először) firefox-ot raktam, fel, mert mindenki azt mondja h ez mennyire fasza.

2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
    - először is, hihetetlen módon belassult a gépem, megnéztem 109-110Mb-os foglal le a memóriából :Y én pont azt hallottam, hogy a FF mennyire kevés mem-et hasznal. most akkor hogy van ez? :F Mit tegyek, hogy ne lassuljon be a gépem, mert alapjába véve tetszik a FF és ezt szeretném hasznalni a jovoben, de ehhez "barátoknak" kell lennünk :DDD
    - másik, hogy a slimbrowser-nél, ha beírtam egy új cimet az épp aktuális oldalon, akkor a SB egy új ablakban nyitotta meg azt, a FF meg a jelenlévőt "irja felül". be tudom vhol állitani, hogy úgy legyen mint a SB-nél?
    - ja, és lenne egy 3. kérdésem is. A könyvjelzőket hogy tudom lementeni, hogy majd a későbbiekben (ha XP reinstall lesz majd vmikor) újra használni tudjam?

Egyébként ez a firefox-om van: (Ha vki ismer más, jobb verziót akkor kérem ossza meg velem, mert akkor azt fogom hasznalni. Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák