- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorgytan
csendes tag
Pontosan igy van. Nekem egy HP Pavilion dv6-6c06eh tipusu keszulekem van amelyre egy magyar nyelvu eredeti windows 8.1 professional (nem OEM) lett megvasarolva es erre probaltam meg feltenni a FF-t.
A jelenlegi konfiguracioja a gepemnek csak abban kulonbozik az eredetitol, hogy az 1TB-os HDD-t lecsereltem egy 120GB SSD-re.
Nos erre probaltam meg feletnni a mozilla termekeket (firefox, aurora, nightly) sajnos mindegyik osszeomlott a driverekkel feltelepitett, de meg szuz rendszeren.
Ja es az OS-t ketszer is telepitettem. Sajnos elfogytam nincs tobb otletem, pedig nagy kedvencem a FF. Mivel a chrome, valamint az explorer nem tartozik a kedvenceim koze igy feldobtam, addig amig megoldas nem lesz a problememra, a Maxthon bongeszot ami szo nelkul fut.
Remelem valami guru tud megoldast!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911