- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
sziasztok!
Lenne egy golyan gondom, hogy meghülyült a firefox
Arról szól a történet, hogy telepítettem a winrar-t, és ez után ha letöltöttem tömörített fájlt, akkor a letöltés után auto-ban megnyitotta a RAR. Az meg csak hab a tortán, hogy nem oda mentette, ahova én a firefox-ban beállítottam, hanem a Local Settings / Temp-be...
Jó mondom, akkor RAR le...de ez után is folytatta a megnyitósdit
annyi eltéréssel, hogy mivel már nem volt RAR a gépen, ezért csak felugrott a kis ablak, hogy milyen progival akarom megnyitni. Ezután leszedtem a firefox-ot is, töröltem a Local settings / Application data mappában lévő profilt is. De ettől még a jelenség megmaradt
Mit csinálok rosszul?Előre is köszi

Mod: zip-nél nem csinálta, azt szépen bepakolta, ahova kell...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 26
- Androidos fejegységek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arról szól a történet, hogy telepítettem a winrar-t, és ez után ha letöltöttem tömörített fájlt, akkor a letöltés után auto-ban megnyitotta a RAR. Az meg csak hab a tortán, hogy nem oda mentette, ahova én a firefox-ban beállítottam, hanem a Local Settings / Temp-be...
annyi eltéréssel, hogy mivel már nem volt RAR a gépen, ezért csak felugrott a kis ablak, hogy milyen progival akarom megnyitni. Ezután leszedtem a firefox-ot is, töröltem a Local settings / Application data mappában lévő profilt is. De ettől még a jelenség megmaradt

KAMI911