Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
misionline
tag
Üdv.
Lenne egy kis gondom, és még azt sem tudom melyik a megfelelő topic a kérdésnek..
Samsung notebook, windows 8 oprendszer, AMD dedikált vga.
Az a gond, hogy a tiszta telepítés után a firefox (19.0) szépen működik, menti a felhaszneveket, jelszavakat stb, ctrl+D vel előugrik az ablak, hogy hova menthetem az oldla könyvjelzőjét...
Ha felteszem a dedikált vga driverét, catalystal vagy csak simán a drivert a firefox többé nem jegyzi meg a jelszavakat, és még fel sem ajánlja, hogy megjegyezze e, és a ctrl+d vel már nem ugrik fel az ablak, csak simán elmenti magának a könyvjelzőkbe..
Próbáltam eredeti vga drivert is, AMD oldaláról is, Samsung oldaláról is, mindegyikkel ez a helyzet..
Ha egyszer feltettem a drivert utána már hiába törlöm akkor sem menti a firefox, még reinstall után sem..Nem csak a firefox, de a chrome sem menti sőt az IE sem a jelszavakat a driver telepítése után..
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911