Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig semmi gondom nem volt a böngészővel de most kicsit feldühített!
Játszottam , majd mikor be akartam lépni a mozillába egy hibaüzi fogadott amit sajnos nem olvastam végig, de valami olyasmiről szólt, hogy a Mozilla alaphelyzetbe állítása... nem értettem mi az , gyorsan rá is nyomtam sajnos!Azóta mikor el akarom indítani az a hibaüzenet fogad:
"A(z) firefox profil nem tölthető be. Hiányzik vagy nem érhető el."Uninstall nem segített, vírus nincs a gépen , 3 programmal néztem meg.
Volt már ilyen valakinek? Nem értem
fontos lenne mert iszonyat sok adatom van a Mozillában, (könyvjelzők, jelszavak, stb) és amikor most felraktam a Chrome-ot (amit soha nem akartam) nem tudom importálni a cuccokat. Azt írja hogy zárjam be a Firefoxot s aztán tudja importálni! De hisz nyitva sincs, feladatkezelőben még az exe sem fut!Kérem valaki segítsen
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fontos lenne mert iszonyat sok adatom van a Mozillában, (könyvjelzők, jelszavak, stb) és amikor most felraktam a Chrome-ot (amit soha nem akartam) nem tudom importálni a cuccokat. Azt írja hogy zárjam be a Firefoxot s aztán tudja importálni! De hisz nyitva sincs, feladatkezelőben még az exe sem fut!
KAMI911