Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
túl van ez lihegve, az IE-ben a múlt hónapban javítottak egy nulladik napi hibát, ami kb másfél évig volt benne az IE-ben, és "senki" nem tudta, így nem zavarta az átlag embert.
a Mozilla meg most korrekt volt bejelentette, visszavonta és megy a sárdobálás az átlaguser felől hogy akkor Chrome, vagy IE inkább... szánalom. abból is látszik a hozzá nem értésük hogy akkor már Opera, mint alternatíva, az egy nagytudású böngésző, nem pedig Chrome ami feature-ként kémkedik, én pont a múlthéten uninstalláltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az IE-ből meg a 10-es lesz értékelhető, de biztonsági szempontból a lassú frissítések miatt az mindig kockázatos lesz.egyébként már tegnap este éreztem hogy vmi gebasz van, mert nem jött be a mozilla.com, mindig le szoktam tölteni az aktuális telepítő exe-t szükség esetére, hát ezért nem sikerült

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911