- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Elkezdtem leírni a bizonyítékait annak, hogy azért vmennyire konyítok a dologhoz, de aztán kitöröltem. Sztem nekem senkinek nem tartozom bizonygatással, és személyesen sértőnek tartom a hszedet. Saját szabadidőmben segítek másoknak, igen, részben kedvtelésből is, de akár csinálhatnék mást is. Nem direkt nem válaszoltam hszekre ezt elhiheted.
Nem tudom mikor kérdezted ezt, bizonyára azért válaszoltam rá így, mert egy gyenge konfiggal rendelkeztél / azt tüntetted fel, amely valóban elégtelen volt. Esetleg elnéztem a konfigodat, bkivel megeshet.
Oké, akkor lehet menni külföldi fórumokra.
scope2007: Mi az URL? Sajnos sok ilyen betűtípus van, amiben nincs benne normálisan az ékezetes karakter, és akkor ilyen eredményt kapunk.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911