- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
No, nálam nem működik sehogy sem.
Revo Pro-val töröltem a rókát és a madarat is. TC segítségével töröltem minden visszamaradt mappát/fájlt (rejtett fájlok mutatása bekapcsolva), ezekre kerestem rá (mozilla, firefox, thunderbird, plugin container). Registrar Registry Manager ingyenes verziójával a fent leírt kulcsszavakra szintén rákerestem, nem nagyon talált, de azokat töröltem. CCleaner-t futtattam párszor, majd újraindítottam a PC-t. Feltelepítettem a legfrissebb stabil verziót (9.0.1), elindítom (Explorerből nem importáltam semmit sem), kiraktam teljes képernyőre a böngészőt és első dolgom az volt, hogy ide bejelentkezek. Fene megeszi, de most is ugyanaz a probléma. Több ötletem sajnos nincs. Mivel szökő évente szoktam megváltoztatni a cuccaimat, így arra a pár alkalomra ott az Explorer, vagy a róka csökkentett módban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911