Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv !
A mai nap frissítettem az 5-ös verzióra, és egy apró, de számomra bosszantó probléma megoldásához kérnék segítséget, mivel én még nem az internet világában nőttem fel. Eddig a megjelenő weblapok fölött közvetlenül voltak kis hasznos ikonok, mint pl. Friss hírek, Google Earth, stb. Ezek közül számomra a legfontosabb az Oldal lefordítása gomb volt, amit ha megnyomtam, akkor az angol nyelvű weblapot lefordította magyarra.
Nos a gondom az, hogy ez a fordító gomb a frissítés után eltűnt az összes többivel együtt, és nem tudom, hogy hol a bánatba találom meg. Ehhez kérném a segítséget, sajnos az angol tanulás kimaradt az életemből, mivel jó négy évtizeddel ezelőtt az orosz volt a kötelező.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Trollok komolyan
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911