Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz #27441408 #12464 üzenetére

    Latom kozben szerkesztetted a hsz-t szoval ha mar van uj profil mappa, akkor a default-bol atmasolva mindent az uj profil mappaba, meglesz minden beallitasod, lenyegeben egy masolat lesz, lehet tringelni az FF-ot :D
    Amugy nem maceras az, amikor felteszem a Firefox-ot + a kiegeszitoket + beallitas + egy kis about:config szerkesztes kezzel, majd amikot minden olyan amilyennek szeretnem, csinalok egy uj profilt, bemasolom a default mappabol a fajlokat az uj profil mappaba es azt hasznalom mint a default masolatat. Ha az elejen megcsinalod az uj profil letrehozasa par perc csak.
    Epp keszulok en is feltenni a 3.7alfa6-ot, bar egy kicsit lelohasztott hogy ilyen csopogtetos modszerrel kapunk dolgokat lehet ezert egy kicsit el is halasztom a dolgot.
    Nalunk azert fagy le ritkan vagy pl nalam meg eddig egyszer sem, mert nem nyulunk bele a lelkivilagaba olyan melysegben mint ahogy itt joparan teszik, de Ok tudjak hogy mit csinalnak hiszen ertenek hozza, ezert probalkoznak egy kicsit megfaragni az FF-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák