Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz zgospel #89853 üzenetére

    Én a superzone-ba nagyon csalódtam, mikor csizmát akartam venni odamentem volt 2 fajta túra meg 2 sport és szevasz, a weboldalukon meg hirdették hogy vagy 30 féle van raktáron...kabátból nem volt méret, semmilyenből, (190 centi 120 kiló vagyok, azért ez nem extrém) a weboldaluk nulla forintot ér, semmi sem aktuális rajta. Cucc van a boltban de vhogy nem az igazi. A mugenes túra bakancsomat vissza kellett vinni 1 hónap után mert szétmállott a belseje (1 hónap után)...lehet csak peches vagyok, sőt valószínű de kabátból PL méret már 3 éve sem volt akkor is ott akartam venni...náluk minden mocis 60 kilós kis rosszi 170 centivel...

    Euromotorsban nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással és a segítséggel. Shoxba a kiszolgálás nem igazán tetszett és ott is voltak méret problémák. 6XL-es gatyát nem tudtam felhúzni magamra, azé na könyörgöm....40-42-es famert hordok meg XXL-es ruhákat ezek meg 6XLes gatyákat gyártanak de kinek?

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák