- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Gaboman #79682 üzenetére
Bár tapasztalatom nincs, de én is tervezgetek egy farmert városi használatra. Amit eddig észrevettem a kínálatban:
- ami tényleg jól néz ki és hasonlít egy rendes farmerre, az drága, a 20-25 ezres kategóriában amiket találtam semmi fazonuk nem volt
- sok modellnél csak a térdrész van kevlárral erősítve, tehát a többi része ugyanúgy szakad fél másodperc alatt ha baj van
- olcsóbb típusoknál gyengébb protektorok vannak bevarrva
- sok modellnél csak térdprotektor van és lehetőség sincs jobban felvértezni, például egy csípőprotektorral
- olyat is láttam ahol a protektorok nincsenek mellékelve, csak zseb van nekik, és külön kell megvenned a protektorokat
- az esetek többségében a méretválaszték is elég szegényes, egy utcai farmer méretkínálatához képest meg pláne
- amik jól is néznek ki és magasabb védelmi szintet nyújtanak azok horror áron vannakAngliában hallottam olyan szolgáltatásról, hogy elküldöd nekik a saját farmerodat, amibe ők aztán bevarrják a kevlár erősítéseket belülre, plusz kialakítják a protektoroknak a zsebeket, majd visszaküldik. Arra már nem emlékszem hogy protektorokat raknak-e bele vagy sem, gondolom felár ellenében igen.
Ez amúgy egy tök jó ötlet szerintem, és ha angliai fizetésem lenne akkor lehet igénybe is venném. Ha jól emlékszem egy ilyen művelet ára 70-80 ezer Ft körül jött ki. -
canniball
nagyúr
válasz
Gaboman #79682 üzenetére
Van mindkettő, cordura hűvösebb időre, farmer nyárra. Hogy melyiket ajánlom az attól függ milyen szemszögből nézzük. Ha a biztonság fontosabb akkor a cordura, az biztos jobban bírná az aszfalton csúszást (bár személyes tapasztalatom egyikkel sincs ilyen körülmények között, és remélem nem is lesz
). Ha a kényelem számít akkor részemről a farmer köröket ver a cordurára (mármint a kevlár betétes verzió ami nekem van, a full kevláros kivitelhez még nem volt szerencsém).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest