- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
Nem akar valaki az ABS témáról filmet forgatni?
Tudnék egy jó főszereplőt,tuti siker egy igazi Kultfilm lenne.
-
-Mosquito-
őstag
Jó pár motoros fórumon vagyok de csak itt látom/olvasom a folyamatosan visszatértő benzin parát,milyen olajat vegyek,hogy tegyem el motort télre stb stb.. Keresőt használni luxus. Tisztelet a kevés kivételnek. Sosem értem ezt a lerakom a gépet mintha több hónap/év? lenne akkor jaj istenem mi lesz vele. Kereskedésben meg akár több hónapokat néha éveket is áll/hat egy használt motor és még sincs pánik.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #75692 üzenetére
Talán ha vízszintesen pl a belső oldalidomba van beépíteve + a bedugott töltő/bármi kap egy kis szigszallagot, hogy amikor be van dugva passzentosan illeszkedjen talán nem lesz baj. Nálam így van megoldva 3éve és rozsdamentes az ajzat.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf #75667 üzenetére
Ennek örülök, hogy neked tetszik bavált,jól muzsikál.
Bogyó:
Miért lennék negatív? Használtam ilyen kütyüt,pár hónap után bepárásodott/ázott, cserélték, majd azonnal eladtam. Nekem a fényerő és az aksi készenléti ideje nem tetszett. Most a harmadik Garminom van,szóval van némi összehasonlítási alapom. Elmondtam pro/kontrát. Igen drágább én is húztam a számat de nekem ez bavált/jó. Ezt nem pár hónapig hanem reményeim szerint több évig fogom majd használni. Kívánom, hogy legyen majd egy komolyabb kütyüd,akkor majd meg fogod érteni a különbséget.
Egyébként ha tehetitek használjátok navit/gps-t sokat tud segíteni a közlekedésben,trafipax,sebesség határok,érdekes POI pontok stb.
Amdk:
Engem nem zavart, hogy leírtad a véleményed.
-
-Mosquito-
őstag
Legközelebb lefotózom neked, akkor elhiszed?
Kit zavar? Kérdezd csak meg Polimorfot a szervizelesől.. Ok, ez autós WayteQ volt. Esztergomba találkoztunk én vittem el a kütyüét vissza a Bpi. WayteQ hivatalos szervizbe, majd kb 2 hét múlva lett kész (bizony másnak is elromlik, ezért sorrend van, megkeresik a hiba okát, alkatrészt kell rendelni stb stb, gondolom nem kell ecsetelni egy szerviz működését. ) vissza Esztergomba. Szervizelést még 1x eljátszotta,mert nem lett jó. Azóta nem tudom mi van a kütyüvel. Szóval ilyen dolgok is vannak.
De mindenki azt vesz amit akar. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá' #75654 üzenetére
Nekem mondhatni 45eft-ba került a Garmin zumo 395LM teljes EU-s,és még elég diszkont áron is kaptam meg.
XI.ker-ben egy Navigációs üzletben hegyekben áll javításra a WayteQ. Eléggé sokat panaszkodnak rá a tulajok de ennyiért inkább nyelnek . A szivargyújtód jó már?
runner :
Garmi Zumo 340, 250eu, még így is többet tud/hat ennyiért.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
dellfanboy #75616 üzenetére
De nehéz megértenéd, hogy nem minden motoron ér/het le a középsztender,mert egyszerűen nem tud/fog leéri. Olyat állítasz ami így,ebben a fórmában nem álja meg a helyét. Kezdő meg nem fog lapon fordulni/dönteni jó ideig. Rugózhatsz ezen naphosszat. Ha azt írtad volna, hogy le/érhet némelyik motoroknál,akkor nem kéne koptatni a billentyűket.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
dellfanboy #75612 üzenetére
(+jo gumi, +jo pilota)
Itt hány embernek ért már le szerinted a középsztendere a leírtak szerint??
Tévedésben vagy nem minden motornál karcol a középsztender,ha igen/mégis akkor az igen kevéske embernél jelentkezik.
Vlevi:
Lehet rugót kéne cserélni rajta.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
dellfanboy #75609 üzenetére
Melyik motoron milyen szituációban ér le a középsztender?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #75532 üzenetére
Persze, igaz nem minden részét. Akkor még meg sem fordult a motorozás a fejemben. (06 tettem le a A-t és 07-től ülök a nyergen)
Mondjuk vegigmenni az R504 Kolyma Highwayen főleg esőben, tudna mesélni BIKE-R. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #75525 üzenetére
Ők azért mégiscsak mondhatni járt utakon mentek. Árkon/bokron nálam =kiteszed a mezőn a gépet azt irány észak,aztán lesz erdő mező gaz sár dagonya ott egy 250-300kg-os felpakolt géppel picikét nehezen fogsz elmenni - szerintem-. Tudásról/tapasztalatról meg ne is beszéljünk.
BIKE-R így ment el Magadánba. Kb 300kg volt. Társa egy GS 650-el ment. Néha jobb volt a Honda néhol meg a GS bizonyult jobbnak a különböző helyzetekben. Mondhatni járt utakon mentek. [link] -
-Mosquito-
őstag
válasz
dellfanboy #75517 üzenetére
Kisebb cm3 a saját tudásoddal kell menni a nagyobb gépek meg megoldja erőből de az fárasztóbb. Felpakolva messzebbre írtam a 400-500-ast ami bőven elég lehet árkon/bokron.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
dellfanboy #75513 üzenetére
A Hungaroring Motoros Akadémián 125cm3 és 12Le! gépepekkel tanulsz.
A jóval okosabbak szerint 400-500cm3 bőven elég terepre,sőt még sok is lehet. Nagyobb/erősebb gépekkel sokal fárasztóbb terepezni.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Geresics #75407 üzenetére
Persze vannak itt (is), akiket nem fog érdekelni, de ők majd legfeljebb nem kattintanak rá!
Veled az a baj, hogy feljövök ide 2-3 helyre felteszed,képesmotorra nézek 4-5helyen van fent, index fórum 2-3hely, Facebook megint vagy 3-5 helyen meg van osztva ugyan az a videó. Amiket csinálsz azt néha egy Bogyo is feltehetné. Mondhatni nagyobb a füstje mint a lángja. Én is videózom amikor motorozom de ez nézzétek meg, iratkozz fel,lájkoljad stb ez nagyon nem az én világom! Ahogy másoknak sem. Ahogy írták is neked a túrásban,több szerénység és kevesebb megfelési kényszer/rivaldafény és nagyobb motoros tudás kellene. Szóval ne a másikba keresd a hibát aki nem kattint rád.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
V.Stryker #75329 üzenetére
Kora reggel késő este próbáld ki ne ilyen melegben.
Van felső ilyenem,eléggé szita - nekem-, ugye én nem hordok még bélést sem.
Kipuff.
Elment,mivel nyitottabb a rendszer. FR.szám is alacsonyabb lett gondolom, azt lehet feljebb kéne csavavarni,meg össze kéne hangolni. Hidegebb van, szivató + a hang miatt a csuklód kicsit máshogy viselkedik. -
-Mosquito-
őstag
válasz
yodamastah #75321 üzenetére
Úgy tudna spórolni ha használtan venné meg a cuccokat,de erre kevés az esély ill. időbe telik.
Runner:
Szerintem inkább cserélj motort.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
yodamastah #75310 üzenetére
150-200eft-ot nem fog kifizetni.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #75288 üzenetére
2014 teszt győztes N86 kb ugyan annyi mint a Caberg. (~55-70eft) Így veszel majd Shoei sisakot, hogy mikor gyártású? Mert ha 1 éves akkor nem kell..
Kivancsi leszek mit veszel majd..
HGabor :
Te is zsi..ó lettél?
-
-Mosquito-
őstag
Hol/melyik gyártó írja ezt, hogy cserélni kell a belsőt a 4-5 évente?
És ha 4-5 év alatt megyek mondjuk 5ekm-t akkor is cserélni kell? Ezt ki dönti el?
CyberPunk666:
Veszel egy "xutyok" Caberget amire 6 hónap gari van! Ezt legyártják nyáron te tavasszal megveszed az már bőven 6-10 hónapos bili vagy HJC 1 év garival ugyan ez a szitu. Akkor ezek xarok is mikor megveszed?
Ugye, hogy nem. Előbb vennék meg -én- egy vadi új dobozos N86 fél áron mint egy zajos 6hós garis Caberget 60-70-ért.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #75279 üzenetére
Hogy hogy?? 3-5evig jó egy sisak? Akkor én bajban vagyok mert az N104-et 12-ben vetem amikor megjelent és van benne vagy majd 90ekm,most dobjam ki?? Amit újként megveszel az már lehet kb 6-12hónapos is,sőt ha csúnyább szín vagy extra méret az lehet több éves is. Ennyire ne parázz már. Amiatt adják olcsóbban a régebbi verziót mert már kijött az utódja ami lehet jobb/szebb emiatt olcsóbban kell adniuk,hogy elkeljen a régi. De, olyat veszel amilyen neked tetszik!
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #75263 üzenetére
N86, 36gurigáért nem jó? Vadi új,haver hoz megint pár darabot. Vagy. [link]
Nolan: Euromotor. Shoei: Pándi, Imet. Agv: Shox
-
-Mosquito-
őstag
válasz
V.Stryker #75259 üzenetére
Ez lett volna a másik kiválasztott. Csütörtök -Pénteken jön meg Budaörsre amit megrendeltem,majd rá nézek. Bár lehet rosszul értelmezem amit te nézel azt mez/rövidnadrág alá hidegben /esőben is felvehető pl focihoz. Kérdés, hogy müxik motoros nadrág alatt. Van ilyen opció is. [link]
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
Azt hiszem elő fogok fizetni a prémium előfizetésre,jó sok hülyeséget lehet itt olvasni.
-
-Mosquito-
őstag
Már megint itt megy a fotel fizika? Miért nem mentetek el motorozni??
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
Tudtok ám kérdezni.
Itt lenne Persu,én a helyében fizetős válaszokat adnék,tuti milliomos lenne már.
-
-Mosquito-
őstag
Az előző és ebből az infóból mit vársz töltünk mit mondjuk ha te sem tudod mekkora a luk, javítható-e stb stb. .??
Nekem döglött a varázsömböcöm nem látom a jövőt.
Nézd meg a hűtövizet, hogy hogy áll, ha kell töltsd fel, akár túl is a tágulási tartályt. Az úgyis kidolgozza ha túlmelegszik. Tudsz akkor vigyél magaddal még flakonban is az útra ha kell +szerszámokat is. Azonnal indulj el ne melegítsd a gépet,lehetőleg ne állat módjára menj. Ennyi.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
demars #74655 üzenetére
Először el kéne dönteni milyen formájú,anyagú dob tetszik/kellene. Na használtan ilyen kombinációt ritkán,nehezen fogsz találni,ha mégis össze van cseszve vagy drága vagy egy jó hamisítvány. Itt körbenéznék pár emailt megér. [link]
Yoshi dob, kinek mi a jó ár, próbálj meg alkudni. -
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mike- #74647 üzenetére
Veszed a fáradságot és vissza olvasol #74626,#74636 hsz-t és lőn világosság.
Dobot bármilyet vehet a képesen Pistikétől,DE ha NEM passzol rá és az összekötő cső SEM JÓ/vagy nincs a motorhoz akkor, bizony nem a cukiba kell mennie vele krémesért, hanem egy kipufogóshoz,hogy a motorhoz szabja.
Demars:
Cirka 50-80e Ft egy új Finster, Raptor, stb csővel készre szerelve nem mondanám drágának, Igaz ezek nem E jelesek, szóval kint lehet, hogy baj lehet.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #74596 üzenetére
Tudsz Te ha akarsz.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #74577 üzenetére
Fogó nincs, csavarhúzó nincs így nem fullos ..
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #74473 üzenetére
Olyan, mintha belement volna egy giga cica kakiba.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #74369 üzenetére
Sajnos az itthoni ujjakkal is tudnak trükközni az első 4 éves vizsgáig a Km-t. 4 évesen ment 28ekm-t majd az első vizsgájára eltűnt a 20ekm és 8ekm vizsgázott le.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
thEndeR #74364 üzenetére
Állitolag 3k kilometer van benne. Ezt valahogy le lehet kerdezni? /I]
Sehogy. Nincs adatbázis. Annyit tudsz tenni, hogy az alábbiakat nézed át. Gyári gumi az vadi újszerűnek kell lennie. DOT gyártási szám stimmelnie kell, láncnak még szintén gyárinak kell fent lennie. Gyanús ha már patent/nit szem van benne, ez már cserélt láncot jelent (kb 20-30ekm után cserélik) . Markolat mennyire kopott. Ha Szervizkönyv van abban mi szerepel,számlák vannak-e? Fékbetétek/tárcsák állapota milyen stb. Dobd fel a hirdetést, akinek van az biztos többet tud/na mondani róla,hogy mire/mit kell figyelni/nézni. Esetleg Yamaha fórumon nézzél/kérdezzél utána. Olaszoknál az járja, hogy rengeteget mennek egy szezonban, ha meg törik akkor össze legózzák,órát csavargatnak, gondolnak.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
V.Stryker #74338 üzenetére
Hétvégén volt a Kalandmotoros találka. A Hungarongi Motoros akadémia vezetéstechnikai csapat is kint volt. Lehetett bohóckodni két krossz 125-el. Mivel még soha nem mentem krosszal meg homokon így mentem pár kört. Vara után furcsa volt a kis motorka meg a tanga ülés,kuplung is kopott meg az alapját is x@r volt. Maradjunk annyiban van mit gyakorolnom ezen a téren, abban maradtunk, hogy tetszik így keresni fogom őket. Amúgy a pályára ment egy Dl 650 is bütykös gumival, szenvedett ő is de ő azért már látszott járt terepen is. Volt egy régi Tenere 750, na az olyat homokozott,állat volt. Mondjunk látszott, hogy van tudása gyakorlata benne. Van egy srác a Laller Ő a dakarra készül. H-cs edzőterem majd cs-v terep, szóval keményen készül. Avatott kezekben tudással is elmennek ezek a nagy állatok terepen, de tény jóval könnyebb egy 130km-os gépet terelgetni ott,mert el lehet fáradni nagyon ebben.
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
V.Stryker #74296 üzenetére
Attól függ melyik márka/hol.
Suzuki Hollós ingyenes. Vicc a teszt kör,Béke tér oda vissza felvezetővel.
Motorrad Suzuki 1,5-2eft amit le lehet vásárolni. M0 egy szakasza felvezetővel.
Willis, itt nehezebben fog menni. Eléggé függ milyen napjuk van. Ingyenes azt hiszem. Több órára/napra is elviheted az fizetős.
Honda, ingyenes. -
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #74269 üzenetére
Szép lett, bár ez/ek nem az én stílusom. 1290 SA T és kihoznak még + két verziót. [link]
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
Én már megírtam a hsz-t neki de kitöröltem,hagyom inkább magára a buta elméleteivel.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #74228 üzenetére
Még olcsóbb lehet ha jóval előbb foglalja le a jegyeket.
Symbian :
Most akkor milyen jegyzőkönyv után futsz/kérsz?? Volt rendőri intézkedés/helyszínelés vagy nem?
Dellfanboy:
Az autópályán ~935km és 9,31 óra.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #74224 üzenetére
+
Tavaly egyénileg kellett eljutni Oetzbe. Csak autópályán megállás nélkül 770km és 7,31 óra. Ez mellékutakon szintén 770km DE 12,48 óra lett volna. Úgy döntöttünk, hogy Salzburg után lejövünk a pályáról, hogy onnan majd a célig mellékutakon megyünk tovább. Nem jött össze,el kezdett esni, így vissza a pályára. Az első és az utolsó napot kell megnyomni, hogy minnél több időd legyen ott motorozni ahol valóban szeretnél. De még mindig közbe tud szólni az időjárás, műszaki probléma a többi motos hogy bírja stb stb. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo #74223 üzenetére
Tavaly előtt ismerősök mentek Spanyolba. Egy ember bérelt dobozosba vitte a motorokat, többiek repülővel oda. Autópálya mellék utak stb ő ment kb 7eKm a dobozossal, motorral valami 1,5eKm mentek. Mellesleg 4-5napig tartott a menet csak oda. Szóval ha A-B pont között van vagy 2-3eKm-t és csak oda mész az a cél akkor autópálya, igen unalmas de gyors. Vagy vonat/kamion/dobozosra fel a motort és úgy le,spórolsz egy szett gumi árat,lánc sem fogy ésatöbbi. A mai világban a legkevesebb az idő.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
FIREBLADE78 #74069 üzenetére
Légy ffi és ne nyafogj már ennyit.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #74023 üzenetére
Lemaradt. H4 [link]
-
-Mosquito-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest