Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Tegnap rohadt ügyes voltam....tolom be a mocit az udvarba, megbotlottam, estemben még toltam egyet a motoron (120 kiló vagyok úgyhogy a súlyommal jól arébb taszarintottam) azmeg még gurult egy kicsit, ráadásul lejt is a kert, én már pofára estem, a moci meg rá a térköves udvar közepén a szárnyait bontogató 30 centis tujára, ami körbe van rakva megmaradt térkövekkel hogy a kutyák ne hugyozzák nagyon le..."szerencsére" csak a váltó pedálom görbült meg, pont a váltó alatt volt egy térkő....a végén a gumis pöcök egy 45 fokkal elgörbült...hál isten más baja nem lett, a bukókereten a műanyag takaró karistos lett de annak az a dolga, azon nem húzom fel magam. nem örülök, mondjuk lehetett volna hatásosabb is, ha a tankkal kapja oldalba a köveket. Hogy csessze meg...veszélyes dolog ez a motorozás :W :D

    Egyik nap leszedem, megnézzük mit lehet vele kezdeni, max veszek bontóba újat ha nagyon girbe gurba marad, már ha van bontóban, ha nincs akkor ebay talán.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák