- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Topiccsendőr #81376 üzenetére
Én sima gyárival mentem, azért annyira nem voltam beájulva az erejétől. Szép és nagyon jó élmény motor, de azért nem egy erőgép. A hangjával nekem sincs bajom, jópofa.
(#81449) Bogyó bá': Pedig jó dolog a riasztó, rendesen zavarja az illetékteleneket, ha ott kell hagyni valahol, plusz hallod, ha valaki bármivel próbálkozik.... Nekem 8077-es Abus van, az elég jól kombinálja a masszívságot a riasztóval.
Az elvileg 18-as. [link][ Szerkesztve ]
-
moya#no1
aktív tag
válasz CyberPunk666 #81328 üzenetére
Superzonet felkerestem sajnos jopár termékből már csak 1 részes van amit nézegettem :=
Just Ride KTM
-
Geresics
addikt
válasz CyberPunk666 #81420 üzenetére
Igen, a lényeg ugyan ez, csak nem egy kis kft lesz a távfelügyelet, ahol Marika néni hív fel, már ha felhív egyáltalán!
Az, hogy milyen telefonod van fontos lehet applikáció tekintetében, azonban egy riasztási eseményt én inkább bíznék egy távfelügyeletre, ahol megfelelő intézkedési rend van, mint egy applikációra, amit vagy észreveszel, vagy nem. De ez én vagyok.
Ha érdekel, akkor inkább privátban beszéljünk, mert még a végén kapok egy figyelmeztetést reklámozásért - pedig én csak mérnöki tevékenység kapcsán folyok a témába, és egy büdös forintot nem kapok akkor sem, ha innen mindenki odamegy a céghez!...mondjuk így jobban belegondolva, lehet egyeztetek velük, hogy csinálok egy videót róla, és az onnan érkező megrendelésekért kérek valami jutalékszerűséget!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Laca1212
őstag
válasz CyberPunk666 #81467 üzenetére
Nem okoskodok,de egyik írja,hogy előzetes orvosi vizsgálat nélkül is megy. Igaz ÁSZF-üket nem olvastam még el.
-
emre
veterán
válasz Laca1212 #81466 üzenetére
Majd ha utánajársz a tarifáknak téged sem fog.
Ja, köszönöm az erre érkezett válaszokat!
(#81429) emre[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #81462 üzenetére
Café és BMW? Na ez így együtt különösen műmájer...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Lipton
őstag
válasz Topiccsendőr #81462 üzenetére
Ilyesmit jó lenne venni, de hogyan...
Az új cafek horror ár, a régebbi épített csodák meg hogyan kapnap rendszámot... -
TommyNagz
senior tag
-
Geresics
addikt
válasz TommyNagz #81475 üzenetére
De izé vagy! Nem csak hepások nem adhatnak vért! Van még egy csomó csúnya nemibetegség is, ami kizárja!
(#81477) Laca1212 és (#81476) V.Stryker
Volt valami cikk, hogy aki adott vért még január 1 előtt, annak automatikusan jár. Vagy annak már egy éve?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
TommyNagz
senior tag
válasz CyberPunk666 #81479 üzenetére
Jo hat en valszeg a cseh2-t neztem vagy nem tudom gipsz vagy infarkas?
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
válasz CyberPunk666 #81482 üzenetére
óbammeg nem is hallottam még arról hogy biztosításnál ez kizáró ok...
encapsulation dot1q
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #81484 üzenetére
Ajj ne már, mire jó ez, de tényleg? Nyilván nincs ízlésem, h nem tudom értékelni, de egyszerűen nulla használati értéket látok benne.
Ilyen kockagumival 60-nál korlátozva van a tempó, aszfalton maga az életveszély. Esőben használhatatlan, terepre kevés, utast nem tudsz vinni, csomagot nem tudsz hova rakni, szélvédelem nulla, Csepel bringa nyereg 2cm töméssel, 25 cm-es hosszával maga lehet a mennyország.
Akkor már vegyél inkább te is olasz motort, mondjuk Ducati-t, az legalább ideig óráig használható.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
CyberPunk666
senior tag
Azt hiszem ma elviszem megmutatni a motoromnak a dobogókői lelátót
Remélem dél körül indulva oda is és vissza is relatíve üres lesz az út.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz KoVee84 #81490 üzenetére
Ami a képen van, az gyönyörű. Egy szobor, amit mutogatni kell: otthon, a weben, vagy a fagyizó előtt. Na de motorozni, pláne túrázni vele?
A CX500 nekem is nagyon bejövős, ha nem 30 évesek lennének, még érdekelne is. De csakis ez a kivitel:[link]
Feltáskázva, felcuccolva, és irány bele a vakvilágba vele...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
demars
addikt
válasz Bogyó bá' #81491 üzenetére
Jó ízlésed van! Nagyon dögös motor és biztosan kényelmes is.
Igaz ez jó állapotban van, de így is sokat kérnek egy `82 gépért.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #81485 üzenetére
Ugy latszik csak en olvasok itt bike exifet, holographic hammert meg pipeburnt...
Explosión de dos tiempos
-
tboldi
nagyúr
válasz Topiccsendőr #81495 üzenetére
Bike EXIF-et én is szoktam nézegetni, bár nem túl rendszeresen, meg a thebikeshed.cc-t is.
Erről jut eszembe, Xaels hova lett? Ő szokott ilyen épített motorokat belinkelni néha.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
mennyit bír egy akksi átlag? 4-5 év? mert az enyém annyi idős körül van, de sztem be fog szarni.
milyen akksit ajánlotok? és hol éri meg?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait