- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Something_ #64849 üzenetére
Dunakanyar és környéke! Folyamatosan tolta este 6 - fél 7-ig!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
demars
addikt
válasz Topiccsendőr #64844 üzenetére
Nem jól fogalmaztam... Nekem nem tetszik! Néhány pálya nap után cserélni kellett rajta ezt azt, mindenből gyárit vett, ami horror áron volt... Tudom, hogy egy remek motor, láttam, hogy mit tud!
Nem akartam általánosítani!
Valamiért én belezúgtam a cbf be! (Most is egy hondát hajtok, egy civic-et! )Szerk: Nálunk is szakadt! De kb 4 kor abba hagyta és szikrázó napsütésbe váltott! (Csorna)
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Khaosz55
addikt
válasz mrhero #64847 üzenetére
Nem tudom, de én még sosem használtam füldugót. Igaz ez az első full face sisakom, de 150 körül nem hallok számomra idegesítő dobolást vagy süvítést. Akkor hangos ha hátra nézek, pedig nem über sisakom van egy LS2 F320 Stinger.
Ha kipróbálnék másikat lehet máshogy lenne, nem tudom.
-
tboldi
nagyúr
Ja, közben elfelejtettem. Meg lettem mérve, 191 cm. Itt valami nem stimmel.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Geresics #64856 üzenetére
Ez nem meglepő, a gerinc ellazul alvás közben. Ezért nem szabad helytelen testtartást felvenni felkelés után egy darabig (pl mosdó fölé hajolni fogmosás közben ).
Amúgy felnyitható sisakhoz:
Miért nem néztek fej mögé visszahajtható állrésszel sisakot, mint pl a Shark Evoline? Ilyennel már valóban lehet menni openface módban, nem húzza a fejet, nem is néz ki bután.
5*-os törésteszt, stb.
Én nem aggódnék a védelem miatt sem. Ahol egy négy csillagos nem véd meg, ott az öt csillagosnál is úgy fognak felkanalazni.
A nyitási mechanikák se rosszak, lecsukva nincs gond a merevséggel se.[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz Teasüti #64861 üzenetére
Szerintem tök fölösleges a hátra hajtható állrész. 60 felett már kényelmetlen a szél nyitott bukónál, legalábbis nekem tavaly október óta van felnyitós bukóm, és ezt tapasztaltam. A nyarat majd meglátom...
Ennél a tempónál meg nem húzza el a fejed, szóval a hátrahajtás inkább csak látványos, mintsem hasznos. Szerintem.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Teasüti
nagyúr
válasz Geresics #64862 üzenetére
Passzolom, nekem van mindkettő, de eszembe se jutott soha, hogy a dugókon kívül bármikor felnyissam menet közben. És ott is ahogy lehet menni, már csukom is le. Openface-t inkább robogón tudom elképzelni, de egy rendes openface-nél ugye állig ér a plexi. Ott nincs gond a menetszéllel országúti tempónál se.
-
Teasüti
nagyúr
-
törölt tag
Én kifejezetten szeretem a felnyithatós Airohomat. A következő is ilyen lesz. Jót tesz a hangszálaimnak. Nem kell ordibálni, az autósok a számról is le tudják olvasni a vezetési tudásukról alkotott véleményemet.
-
félisten
4 éves, puha, tapad mint állat aztán látod! A szerelőhöz érve ez fogadott. Ma reggel induláskor még nem volt baja. Pilot road 3 lesz de nem hiányzott közel 40k plusz költség.
[ Szerkesztve ]
-
soldierboy
tag
válasz Ferdzsoo #64804 üzenetére
Feree13: köszönöm, szerintem arra gondolt, hogy, ha állni kell vagy lassan menni nagyon meleg lesz benne (gondolom, kcsa kollega kommentje is erre irányult).
tboldi: köszönöm szépen!
Lipton: köszönöm szépen. Amikor én tavaly augusztus végén/szeptember elején elkezdtem a tanpályás motorozást, nekem is élhetőnek tűnt a zárt sisak 30 fokban, alacsony tempónál, csak gondoltam kikérem mások véleményét, hátha az autók, meg a kipufogógáz rontja a helyzetet. Továbbá sajnos ez esetben cáfolnom kéne, hogy masszkkal veszik fel a sisakokat az iskolában, mindenki úgy veszi fel, ahogy jön, ezért a bélése belül barna, sárga foltos, meg amit csak el tudsz képzelni. De ideiglenes megoldásnak jó lehet, hogy, egy masszkal védjem magamat.
geresics: köszönöm a tanácsokat! Alapvetően városi motorozásra, robogózásra használnám, esetleg Budapest környékére mennék, de autópálya, versenypálya vagy cross motorozás egyáltalán nincsen a tervek között.
FIREBLADE78: köszönöm, chekkolom!
mrhero: köszönöm!
HSM: köszönöm!
geresics: köszönöm!
-
Geresics
addikt
válasz soldierboy #64871 üzenetére
Ha a zártak jönnek be, akkor ne is nézz másfelé, azt kell venned!
Mivel nincs bennük a felnyitható állrész mechanikája, ezért könnyebbek, csendesebbek, és nem utolsó sorban olcsóbbak!
Zártból nagyon sokféle van, és ha még nincs konkrét elképzelésed, akkor érdemes többfélét is megnézni: hagyományos, sport, vagy épp az általam (és néhány robogós által is) kedvelt dual-sport bukókat, mint pl. az AFX 41DS, vagy az Acerbis Active GraffixMegjegyzés: SZÍN!
Sokan szörnyülködnek, amikor meglátják a bukóim valamelyikét, aztán 3 másodperc múlva mindenki azt mondja, amit én is: ezt 5 km-ről meglátják az autósok, és ez bizony adott esetben a túlélés kulcsa lehet!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-
StoneBridge
senior tag
válasz Geresics #64874 üzenetére
Nem bántásból, de...
A tépőzár lehet, hogy ki- vagy leold, de az a bszott nagy lemez ha és esetleg befigyel a plexin át... elgondolkodtál rajta?
Nemár srácok... inkább a gyári fix, ragtapacs megoldás, ha már sisakra szerelve kell, vagy vmi más felfogatási módot keresnék (mellkaspánt, kormány, stb.)Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Geresics
addikt
válasz StoneBridge #64875 üzenetére
Elgondolkodtam rajta. Sőt, ez a srác pl. 5 éve így használja. Terepen. Esett is nem keveset, néha fejjel előre. Az elmúlt 5 évben egyszer sem figyelt be a plexin sem neki, sem több más terepen motorozó embernek.
Hidd el, nem csak az a jó, amiértsokpénzt kell fizetni...Amúgy halkan jegyzem meg, hogy ha a gyári "ragtapacsot" használod, és kapsz egy merőleges ütést, akkor az a statikusok pontszerű terhelésnek szokták csúfolni. Na, akkor ki is jár rosszabbul...?
Ismerünk olyan világbajnokot, akinek pont ilyen ("gyári") rögzítés miatt vannak komoly agysérülései? Vagy akkor inkább ne is rögzítsünk a fejünkre semmit? Sőt, inkább maradjunk otthon?
Az utolsó bekezdésem már szenny-média szintűre sikerült, kéretik figyelmen kívül hagyni...[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
félisten
válasz PoLizei #64870 üzenetére
Semmit nem kaptam el. Sőt vár a hivatal megnéznék ha nem bánom a motort alaposan!
Úgy hogy MO-i és mindkét korábbi tulajt ismerem. Még arról is meg vannak a papírok. Az eszem megáll, és csak tolódik és tolódik és nem halad.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz V.Stryker #64878 üzenetére
Nem, a szakértő okostojás hatóság fizikailag meg akarja nézni el kell vinnem, utána újra elindul az átírási folyamat. Igaz hogy kifutok a 2 hétből és éppen átnézik, de nem igazán érdekel. Már a rendőrrel is úgy vagyok ha próbáljon meg pattogni, hogy bármi baja van.
Amúgy a típus megjelölésében van valami kavar az utolsó betű nem stimmel. ER650A talán ami szerepel és ER650C-nek kéne vagy mi. Mind1 valami betű nem stimmel. A rendszeren végig rosszul szerepelt és hol bukjon ki? Hol? Nálam a k a azt!
MA sok mérget megittam miatta. Fogom azt felgyújtom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz -Mosquito- #64881 üzenetére
Tudtam, hogy ugrasz rá.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Kolondrum #64880 üzenetére
Ehh, pedig milyen alaposan csináltad az egész vételt, oszt mégis, a bürokrácia megsz.pat. De merem állítani, hogy ha valami neppernek kiadtad volna,hogy 5k-ért írassa át míg dolgozol, akkor pikk pakk megmutyizta volna és már rég meglenne.
A gumi... vájá vájá... ABS-es? Mert ha az, akkor tuti az miatt van.
-
-
polimorf
tag
Van egy nagyon hasznos videó ami túraútvonal tervezéshez adhat segitséget, amennyiben valakit érdekel. Nagyon utálom mikor a navin órákon át kell bogarásznom mire megtervezem az útvonalat. A videó abban ad segitséget, hogy az asztali gépemen megtervezem az útvonalat és a kész tervet berakom a naviba. [link]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
hroberto
veterán
Sziasztok!
Endurós ruhát, csizmát stb. szeretnék vásárolni. Hol érdemes szétnéznem?Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz FIREBLADE78 #64892 üzenetére
2007-es.
Jövő héten viszem vizsgára.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz FIREBLADE78 #64894 üzenetére
Már ideje lenne. Hosszú ez a tél...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
vlevi
nagyúr
válasz hroberto #64895 üzenetére
Amikor a dunántúlon februárban 15-17 fokot mutattak a dunántulon a hőmérők, akkor nálunk 2-3-at
Hétvégén is epphogy volt 10, de már nem birtam ki, és elővettem egy 40-50km-es gurigára. Sokat elmond a viszonyokról, hogy ha nem forgattam eléggé, akkor a vizhőfokmérő visszaesett... -
demars
addikt
Ugyan még egyet alszom rá de ugy néz ki, hogy egy cbf 600 lesz a befutó a "vörös bárótól"!
Nem akartam egyszerre ennyit kiadni, de meggyőztem magamat! Amúgy nagyon korrektek!
Ha rábólintok néhány nap alatt nálam a gép!
Sajnos cb500 ast nem tudtam megnézni, a héten elvitték...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Trub
tag
válasz Kolondrum #64880 üzenetére
Ezt nálam is eljátszották. Japán belpiacos CB400SF. Magyarországon már volt 2 gazdája, és mégis kidobta az okmányirodában a számítógép, hogy nem megfelelő az alvázszáma.
Nekem is mondták először, hogy vigyem NKH-hoz szemlére. Hazaküldtek, hogy másnap visszahívnak, addig utánajárnak az ügynek pontosabban.
Másnap hívtak, hogy vigyem be csak a forgalmit, megpróbálják el email-ezni a központba, hátha helyre tudják rakni nekem. Úgy is lett. Másnapra át volt írva a motor. Megúsztam egy felesleges kört és megspóroltam pár ezer forintot. Nagyon rendesek voltak. Csak ajánlani tudom a Váciakat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest