- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz mrhero #64302 üzenetére
Nézd meg a linkelt tracker specifikációját! Minden pozícionálási időre azt írja, hogy "szabad ég alatt". Csodák nincsenek. Egy zárt furgonból semmi sem fog GPS jelet küldeni. De, a teló rávehető a toronyazonosítók küldésére is. Abból az irány már meghatározható. Ahonnan pontos koordinátákat küld, ott vették ki a furgonból (kivéve, ha egy körben vasbeton hangárba álltak be a furgonnal).
-
TommyGun
őstag
válasz AndrewTdi #64256 üzenetére
Tegnap ráírtam a tulajra, eladta hétvégén csak nem vette le...
Viszont most van egy másik, ismeri esetleg vki? [link]
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Polemius
senior tag
válasz sajtee #64261 üzenetére
185 cm vagyok. Nekem kicsi volt.
Az ülés magasításával lehet, hogy jó lesz, néha felbukkannak ilyenek is, ki kellene próbálni. Persze kérdés, hogy mennyiben változnak a menettulajdonságai tőle.
Esetleg túraenduro nem jöhet szóba?Végül SV650 és Bandit közt ingadozva Banditot vettem, de az nem fér bele az A2-be.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #64262 üzenetére
Nem kell ahhoz zselé, szivaccsal is tudnak magasítani. Sőt igazából azzal, a zselé egy elég lapos valami.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
V.Stryker
nagyúr
Szombaton kéne menni egy karikát! Mit gondoltok?
-
-
sajtee
őstag
válasz Polemius #64306 üzenetére
Mindenképp kipróbálom, csak nem szeretnék utazni ezért feleslegesen több száz km-t. Viszont úgy láttam egyik nap hazafelé, hogy az egyik kereskedésben van egy. Valamikor bemegyek és kipróbálom.
Bandit sajnos nem fér bele, pedig nagyon tetszik. Csak a 250-es, de arról itt is azonnal lebeszéltetek, és jót még nem nagyon olvastam róla.
-
polimorf
tag
válasz TommyGun #64305 üzenetére
Ezt a konkrét gépet nem ismerem de azt tudom, hogy ezek nagyon jó, hálás, igénytelen motorok. Nekem a 650 volt az gyenge de ezek a 700-ok már egy picit jobbak. Fogyasztása 4-5 liter között van. Nem meghibásodó fajta, ki lehet menni a világból vele. Ezeknek már autópályán 140-150 nem gond. Szóval nagyon jó motorok ha valaki nem akar száguldozni, csak ajánlani tudom.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
canniball
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #64313 üzenetére
Mondja ezt egy "őstag".
De tényleg feltétlenül szükséges minden héten újra előhúzni valami olyan témát ami korábban csak indulatokat szült...?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
félisten
-
kcsa
veterán
Általában szándékosan kerülöm, hogy reagáljak, de szomorú hogy a többiek eredeti mondanivalója ennyire nem jött át.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Guminyomás téma:
Adott a Dragstar. 90kg-ig 2,25bar-t ír guminyomásra 90-180kg-ig meg 2,5bar-t. Egyedül ha meg van pakolva a hátizsákom talán elérem a 90kg-ot, de szerintem nagy átlagban nem. Viszont ha viszem párom akkor biztos meghaladjuk és érezhetően nincs meg a guminak a tartása. Nem igazán akarom állandóan fújkálni/leereszteni a gumit. Tartósan maradhat 2,5bar?
Tükör téma:
Volt már valakinek dolga bilincses felfogatású tükörrel? Ilyesmire gondolok. Elég jól tart?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Én nem vagyok itt "őstag", de arra kíváncsi vagyok, hogy Te milyen lelkületű ember vagy. Azért tetszik ez a topik, mert az itteniekről élőben is megtudható, hogy milyen lelkületűek.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #64310 üzenetére
Jól néz ki a karika. Várható valami szervezés, bővebb infó vagy csak szimplán induljak el erre?
-
-
sajtee
őstag
Miről maradtam le?
-
válasz -Mosquito- #64326 üzenetére
+ Polimorf akkor marad a nyomás.
A tükör azért is került elő mert a jobb oldali egyébként is hiányos, menet híján nem lehet felrakni. A kis köralakú meg bejött és nem vészes az ára sem. Megpróbálom max vehetek rá Hornet tükröt ha nem válik be
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Archer
őstag
Meddig rágod ezt még? Rendeltél külföldről, f@sza gyerek vagy. Ebből az egész sisak témából elég lett volna annyi, vettem X márkájú sisakot, ennyibe került, ezért jó, ezért rossz, megérte az árát igen/nem. Akkor nem jött volna a többi komment sem...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Something_
őstag
Szayer Gezaek megint alkottak koridomero ugyben.
[http://www.generalmechatronics.com/hu/motor-sport] -
FIREBLADE78
addikt
válasz sajtee #64325 üzenetére
ÁÁ semmi,csak ezelőtt 1 héttel anyázott,ugatott mindenki,hogy én szemét képes voltam felpróbálni egy sisakot egy boltban,holott előre megfontolt szándékkal tudtam,hogy nem ott fogom megvenni és nem fogom orbán orsós vikit gazdagítani
ha megjön a bukóm,akkor megyek erre a körútra haverommal,de gls keddre írja,remélem téved[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #64331 üzenetére
Nem mindenki. Én másért "ugattam". Kíváncsi vagyok, hogy ha a szemedbe néz az a Székely ember, akkor is kimondod, hogy "Jenőke, te azt hiszed, hogy Svájcban vagyunk." Rajta leszek, hogy összejöjjön ez a szituáció,
-
Topiccsendőr
addikt
válasz FIREBLADE78 #64331 üzenetére
Hisztigep. Megint hazhoz mesz a lofaszert.
Megneztem a lorenzo replikat. A belsejebe bele van himezve h jorge lorenzo. Egyebkent ugyanolyan mint a schoei nxr erzetre. Elment a kedvem tole. Nem akarom mas sisakjat viselni...
Explosión de dos tiempos
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Topiccsendőr #64333 üzenetére
húzd át filctollal és írd rá a neved
ámbér,te még ezen lovagolsz? Talán tilos ebben az országban becézni a Jenő nevet? Atyaúristen,ezek a pestiek...[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #64334 üzenetére
Ezt a kesztyűt nem veszem fel. Gondolj, amit akarsz!
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #64336 üzenetére
Örülök, hogy végre eljutottál idáig. Remélem, hogy ezután megtiszteled a topiktársakat azzal, hogy nem hozakodsz elő vele újra és újra!
-
félisten
Itt minden a régi!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Teasüti
nagyúr
válasz #79335424 #64304 üzenetére
Milyen a gyakorlati megvalósítás? Hova raktad? Milyen vétele van a burkolat alatt? Van töltése a 12V-ról? Mennyire stabil 24/7 üzemben? Egy Android aligha megbízható stabilitás szempontjából.
Szóval babusgatni kell néha, vagy tudod használni install&forget módon?
Mondjuk az egy nap elég karcsú; egy munkába járás ideje alatt nálam fel se töltene. Mondjuk én simán rajta hagynám a motor akkuján gyújtás nélkül is a töltőt, pár napot ki kell bírnia még 2,5W-tal is - de feltöltött telefon esetén alig van vmi fogyasztás -, viszont a motor aksiját gyorsabban vissza lehet tölteni.[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
na, szétkaptam mind a két villát. nem tudom az eredeti színe milyen volt az olajnak, de hogy most órák alatt nem ülepszik, és még mindig fekete, az tuti magát a villa anyát sem volt egyszerű meglazítani, szerintem ezt nagyon rég nem szervizelték
viszont a saját készítésű rugóösszenyomó jól működött, megérte a fáradtságot, nomeg a spórolást a bolti 35-40e képest. -
V.Stryker
nagyúr
válasz -Mosquito- #64330 üzenetére
Huhh.... már most 47 motor a résztvevők száma...annyi ember között nincs sok élvezet motorozni.
Sajnos nekem szombatra van "kimenőm".
-
-
basel00
tag
Srácok kettő gumit nézek
MICHELIN PILOT POWER 2CT
NANKANG SPORTIAC WF2 tapasztalatok, vélemények? -
törölt tag
válasz -Mosquito- #64344 üzenetére
Ebben elég komoly tapasztalatom van, mivel eddig legalább 8 évet Road Captain -kedtem a klubban. Maximálisan osztom az álláspontodat. 40 motor együtt tartása komoly melót, logisztikát és összeszokást igényel. Sztem maximálni kéne az ilyen közös gurulásokat, mondjuk az első 20 jelentkezőre. Abból 5 nem jön el, a többi viszont gurulhat egy jót. Ez persze csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -Mosquito- #64346 üzenetére
Ez is egy lehetőség.
-
SirKero
őstag
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
válasz SirKero #64348 üzenetére
Mondjuk olyankor megoldanám úgy, hogy besötétíti az egészet és csak ott világos ahol kell.
Megvettem a tükröket. Majd felrakom és dobok fel képet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest