Hirdetés

Motorola Moto G84 - színes egyéniség

Úgy tűnik, 2023 őszére érkezett meg a Motorola, de talán az egész középkategória legsokoldalúbb ajánlata.

Bevezető, doboz tartalma

A Motorola Moto G szériája mindig király volt, már az első modelltől kezdve és bár voltak hullámvölgyei a márkának, illetve tulajdonost is váltott, de úgy tűnik, 2023-ra kezd megtérülni a Lenovo befektetése. Ennek egyik bizonyítéka a Motorola Moto G54, melyből a Power Editiont teszteltük, a másik pedig mai tesztalanyunk, a Moto G84 5G. Mindkét modell a középkategóriában indul, Magyarországon százezer forint környékén nyitottak szeptember közepén, a Moto G84-et a független piacon jelenleg 109 990 forintért kínálják. Ez a telefon képviseli a középkategóriás Moto G-k idei csúcsát, aki ennél komolyabb hardverre vágyik, annak az Edge-ek vagy a Razr-ök közt kell nézelődnie.

Motorola Moto G84 5G a kezemben
Motorola Moto G84 5G a kezemben [+]

A hardveres teljesítményen kívül másban nem is nagyon kell áldoznia annak, aki a Moto G84-gyel szemez. Megvan a műbőr hátlap, a 10-bites p-OLED kijelző, a sztereó hangszórók, megfért mellettük a 3,5 mm-es fülhallgató jack, van hely két nanoSIM-nek vagy az egyiket microSD-re válthatjuk, ha nem lenne elég a beépített 256 GB UFS 2.2-es tárhely. Van egy 50 megapixeles főkamera optikai stabilizálással, mellette egy autofókuszos ultraszéles 8 megapixeles felbontással és még a Ready For asztali környezet létrehozására is képes a Moto G84. Valamennyi víz- és porállóság is belefért az IP54-es szabvánnyal, hol van hát az a pont, amiről le kell mondani? A CPU és az ISP teljesítményében kell keresnünk, a 2021-es 6 nanométeres Snapdragon 695 nem mondható a legerősebb rendszerchipnek, alapvető feladatokat könnyedén elvégez, de például 4K-s videórögzítésre alkalmatlan. A tavalyi Motorola Edge-kínálat aljára betolt Edge 30 Neo is ezt a lapkakészletet használta egyébként.


[+]

Jó hír, hogy a csomagoláson nem spóroltak. A szójatintával festett, újrahasznosított papírból készült dobozban átlátszó szilikon védőtokot, 33 wattos Turbo Power töltőt, egy egyik végén USB-C, másikon USB-A kábelt találunk, valamint egy SIM-tálcát nyitó mini piszkavasat.

A doboz és tartalma
A doboz és tartalma [+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés