- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
olaho80
tag
Ne haragudj de mit értesz azalatt hogy a 'jelzett menüben nincsenek benne"?
Egyébként most számoltam meg nekem a play áruházból 27 applikáció van letöltve: shazam ,speedtest , lidl, rossman, penny, nav stb.....ennyit bírni kell egy ilyen telónak....meg amiket a múltkor is lsoroltam... -
olaho80
tag
Tiszta sor. Nekem is ez az opció hogy működjön rendesen. Na még várok vagy két három hetet ha továbbra is jól működik neked akkor berendelek egyet...mert én meg nagyon szeretem a Motorola telefonokat. Az elmúlt 10 évben csak az volt....Rádírok majd itt. Addig is hibamentes használatot kívánok neked hozzá. Hali.
-
olaho80
tag
Ebből két dolgot vonok le.
Az első hogy egy gyári beállítás lehet megoldja a viber messenger üzenet hibákat, akinek csak ezzel van gondja.A másik ha meg tudnád mondani mik azok okossági biztonsági letiltás azt megköszönném. A Thinkshield ugye alapból be van rajta kapcsolva...az okos kijelző meg hogy míg nézed a képernyőt ne zárja le ilyesmiket tiltották le? A Moto kijelző appban? Meg igen ha jól emlékszem van olyan hogy biztonság menüpont. Ott miket kapcsoltál ki? Bocsi hogy ennyit kérdezek de én a viber messenger hibák miatt küldtem vissza 14 napon belül amúgy nekem nagyon bejött a g84. Ha pedig működne rendesen ahogy neked is akkor lehet újra venném. Ezért érdekel ennyire pontosan miket állítgatál rajta hogy azóta is jó. Most nekem egy Samsung a34 5g van de túl nehéz a készülék meg én jobban bírom a Motorolákat. Pontosabb GPS van mint a Samsungnak. Az ujjlenyomat leolvasó is sokkal jobb volt rajta. A kamera ami jobb a Samsung-on de én nem nagyon készítek videókat vele.
-
olaho80
tag
Ha jól értem akkor a kamera miatt küldted szervizbe? Akkor csak gyári beállítás visszaállítás volt részedről? Meg gondolom a Szerviz a kamera részét megoldotta. Tehát ha valakinek ilyen messenger viber hiba lép fel akkor első körben egy gyári beállítás visszaállitás megoldja a problémát? Azt még elárulod mi az ami amit ki iktattál védelmi kényelmi energiatakarékos funkciók közül?
-
OberMotz
aktív tag
Itt nem erről van szó, hanem arról hogy nem zárolt telefonon lehúzod a "redőnyt" fentről és akkor is csak annyit látsz hogy van új üzeneted, de nem látod hogy kitől. Mindegy, engem már nem idegesít többet mert bottal sem fogom piszkálni ezt a telót, mondhatni elveszett a bizalom
-
vence
aktív tag
A Poco-n hányas Android van?
Ahogy ezek a Messenger hibák jönnek és a megoldások rövid idejét is tekintetbe véve - nekem egyre inkább az a meggyőződésem, hogy ebben a kugli benne lehet vastagon.
Csak ők tudnak bármikor belenyülni a rendszerbe.Nem egy fura dolgot, változást, módosított funkciókat észleltem már én is a telómon ...
Annak ellenére, hogy elméletileg minden automata frissítés le van tiltva, ill. engedélyhez lenne kötve.
És nem biztonsági frissítésekről van szó, hanem leginkább a G saját dolgairól.
De a Galériából így tüntették el egyszer az összes jegyzetemet is.---------------
14 még mindig nincs, vagy csak nem érdekel senkit? -
OberMotz
aktív tag
A Viber max. ezen a telón (meg esetleg további Motorolákon) viselkedik így, sehol máshol nem tapasztaltam ezt a jelenséget. Nekem az Outlook/Slack értesítések volt a fő fájdalmam (munka miatt fontosak ezek), a kamerás bénázás már csak a pont volt az "i"-re. Vannak bugok amiket megtanulok tolerálni, ezek sajnos nálam már meghaladták a fájdalomküszöböt. A Poco sem hibátlan, de messze nem idegesít annyira mint az előbb felsorolt problémák.
-
Lathronos
őstag
A vicc, hogy a 5.éve vásárolt Xiaomi MI9T-m még mindig hibátlanul működik. Soha nem volt semmi baja. Remélem párom Motorola készülékével sem lesz. Egy biztos, legközelebb ami remélem 4 év múlva lesz, Samsungot kap. Nekik biztos termék támogatásuk van, egész Európában jelenlévő szervíz hálózattal.
-
vence
aktív tag
Amíg majd a telóra vársz, lehet érdemes lenne a lenovo-t is piszkálni kicsit ... (esetleg segítek).
Ezt nem fetétlen a lenovo-nak
(és főleg nem a moto-nak - Motorola Mobility - Amerikában) kell köszönni,
hanem azoknak, akik megfelelő szervíz nélkül engednek piaci jelenlétet !!!
Nem kicsit az EU-nak is!
(Nem mindig így volt ez!)Most sok jól futó telójuk van, ideje lenne megoldani már a szervízt is.
Hogy működik a hivatalos import/ van képviselet?
Tudja esetleg valaki?Döbbenet, hogy ez a szervíz dolog mennyire nics a helyén kezelve !!!
Jó lenne, ha egy MA-s vázolná a jelenlegi helyzetet, ha olvassa!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, 2023 őszére érkezett meg a Motorola, de talán az egész középkategória legsokoldalúbb ajánlata.
- Revolut
- Politika
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest