Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
1. Mint jol tudod, nekem is edge 40 van, masodtelefonnak es szeretem. De ebben a pillanatban biztos nem vennem meg, ha nem lenne. Hasznaltan sem. Mar nem kap frissitest. Hiaba 1 eves az android 15 (megjelenes ota), tobbet mar nem fog kapni es a legujabb rendszer mar a 16 mas gyartoknal.
2. Menj fel hardveraprora vagy hasznalt gsm bolto oldalara, atlag 60 ezerert mennek a jo allapotu edge 40-ek. Tok mimdegy hogy van-e benne e-Sim meg wireless toltes, ha az atlagember Samsungot meg iPhonet keres. Meg Pixeleket sem keresnek hasznaltan.
3. Tudom, neked hiaba is mondom, mert te mindenkinel tobbet tudsz ugyebar, de eleg tajekozott vagyok a temaban, ezert merek tanacsot adni. Persze tevedhetek, de most nem tevedek.
4. A 144 Hz-es kijelzofrissites meg pont senkit nem erdekel, mert zabalja az akksit, mindenki automatan hasznalja, 60/120-on. A 144 Hz kulonbseget a 120 utan meg sem lehet mondani, csak marketingnek jo...nyilvan egy gaming monitornal jol jon, de ahhoz azert a GPU-nak is bikanak kell lennie, hogy latszon a kulonbseg. Androidos jatekoknal meg hagyjuk mar...kb. fel orat volt nalam bekapcsolvaanno, azonnal valtottam vissza autora.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

grafnet