Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mhydas99

senior tag

válasz vence #2477 üzenetére

Kerlek, ne legyel mar ekkora Moto fan. Remelem fizetnek neked erte, kulonben elpazatlod a tehetseged. Nekem is van Moto edge 40-em es szeretem, de elismerem a hibait, mert vannak. Es ne a 200 euros arat hozd fel csak azert, mert ez kb. az egyetlen Moto, aminek fel even belul 250%-ot zuhant az ara, 120 ezerre. En meg 260 ezerert vettem, csak mondom, megjelenes utan 2 honappal. Nem azert irom, mert savanyu a szolo, ugy is megerte, de csak epphogy. Akkor a teljesitmenye, nagyjaboli tudasa (szoftvert, harmadik kamerat, szelfikamerat leszamitva, meg ugy egyben a fotos/videos kepessegeit) megegyezett az S21-emmel, aminek tartalek telefont kerestem.
    Nem hadonlitom az S25-hoz a 60 Prot, mert nem hadonlitok egy Suzuki Swiftet egy Teslahoz. Annyira nem egy liga, hogy konkretan fele olyan jo csak a Moto.
    De ne kozhelyeket puffogtass, szakmai forumban vagyunk, irj le konkret, szamszerusitett peldakat akkor, hogy a 60 Pro egesz pontosan miben jobb erezhetoen, mint az S24. Nagyobb az akkuja? Igen. Csak 0.5 vollal nagyobb js am a keszulek.
    Gyorsabban tolt? Igen. Na az egy valid megallapitas.
    Alapvetoen nagyobb RAM-mal es tarhellyel adjak? Igen, jogos.
    Kell a 12 GB RAM a kovetkezo 3-4 evben? Meglatjuk, de most is jol optimalizalt a 8GB. Tarhely meg szubjektiv, de teny, jo ha van.
    Jobb kameraban? Hat nem. Cafolj meg, a videos kepessegeket is vegyuk ide, 8K-ra kepes?
    Szoftveresen jobb talan? Egy Moto??? :Y Hagyjuk mar...
    Prociban es NPU-ban erosebb? GPU-ban? Mondd csak...
    DeX-et tud?
    AI funkcioban van olyan megbizhato es valtozatos?
    Hosszan kerdezhetnem m3g, de rad bizom.

Új hozzászólás Aktív témák