Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Kerlek, ne legyel mar ekkora Moto fan. Remelem fizetnek neked erte, kulonben elpazatlod a tehetseged. Nekem is van Moto edge 40-em es szeretem, de elismerem a hibait, mert vannak. Es ne a 200 euros arat hozd fel csak azert, mert ez kb. az egyetlen Moto, aminek fel even belul 250%-ot zuhant az ara, 120 ezerre. En meg 260 ezerert vettem, csak mondom, megjelenes utan 2 honappal. Nem azert irom, mert savanyu a szolo, ugy is megerte, de csak epphogy. Akkor a teljesitmenye, nagyjaboli tudasa (szoftvert, harmadik kamerat, szelfikamerat leszamitva, meg ugy egyben a fotos/videos kepessegeit) megegyezett az S21-emmel, aminek tartalek telefont kerestem.
Nem hadonlitom az S25-hoz a 60 Prot, mert nem hadonlitok egy Suzuki Swiftet egy Teslahoz. Annyira nem egy liga, hogy konkretan fele olyan jo csak a Moto.
De ne kozhelyeket puffogtass, szakmai forumban vagyunk, irj le konkret, szamszerusitett peldakat akkor, hogy a 60 Pro egesz pontosan miben jobb erezhetoen, mint az S24. Nagyobb az akkuja? Igen. Csak 0.5 vollal nagyobb js am a keszulek.
Gyorsabban tolt? Igen. Na az egy valid megallapitas.
Alapvetoen nagyobb RAM-mal es tarhellyel adjak? Igen, jogos.
Kell a 12 GB RAM a kovetkezo 3-4 evben? Meglatjuk, de most is jol optimalizalt a 8GB. Tarhely meg szubjektiv, de teny, jo ha van.
Jobb kameraban? Hat nem. Cafolj meg, a videos kepessegeket is vegyuk ide, 8K-ra kepes?
Szoftveresen jobb talan? Egy Moto???
Hagyjuk mar...
Prociban es NPU-ban erosebb? GPU-ban? Mondd csak...
DeX-et tud?
AI funkcioban van olyan megbizhato es valtozatos?
Hosszan kerdezhetnem m3g, de rad bizom.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hagyjuk mar...
grafnet