Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
sniper112
üzenetére
Pont az volt a bajom hogy kijelzővel felfele nem volt fényjelzés hiá ba volt jól beállítva!Na de királyság! Megoldódott a széleken megjelenő fényjelzés. Az ok a következő volt. Mivel sosem szerettem azt ablakanimációkat mikor a menüben navigálunk ide oda vagy megnyitok valamit vagy bezárok, ezért ezt a funkciót ki szoktam kapcsolni az új telókon már az elején a fejlesztői beállításokban. Ablakanimáció-kikapcs, Áttűnési animáció-kikapcs, Animáció tempója-kikapcs. Így bármit csinálok azonnal animáció nélkül teszi. Viszont most rájöttem, hogy az Animáció tempóját legalább 0,5x-ön kell hagyni Motorolánál mert különben löttek a fényjelzésnek. Úgyhogy most öröm és Bóóódogság nem a teló a ludas. Visszaállítás előtti uccsó próbálkozás volt a megoldásra.Nem gondoltam volna hogy ez az oka..2 hónapja így használtam de eddig nem érdekelt gondoltam valami bug. Okos Motorola buta felhasználója voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

grafnet