Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz balu807 #32014 üzenetére
Neked nem dobálja el időnként a térerőt a CM9? Én is updateltem a korábbi nightly-t a 0308-asra, a QuickMark még mindig nem látta a kamera képét, de egyébként működött a dolog. De többször előfordult, hogy csak sms-t kaptam, hogy nem fogadott hívásom volt (mint amikor ki van kapcsolva a telefon), és a WiFi sem akart néha felkelni az alvásból
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz balu807 #30823 üzenetére
Barcode scanner nem működik. Érdekes, hogy pl. a Camera FX igen. Rádió működik (RDS-sel), de ha kilépsz, akkor csak a telefon újraindítása után indul el megint.
Viszont, érdekesség. Quarx márc. 3-i CM9 letölthető. Changelogja:
03-Mar-2012:
-DroidWall Working
-Restart of fm radio fixed.
-Custom camera apps should workSajnos most nem tudom feltenni, mert ideggyógyászat szigorlatra készülök, de ha lesz időm, megpróbálom.
-
Halo
senior tag
válasz balu807 #7751 üzenetére
esetleg egy utolsó tipp - 10 perces többletmeló, de... hátha.
próbáljátok flrakni az ún. Gyógy-Rom-ot, szabof1 kartárs írásainak egyikében ott leledzik, hogy pontosan melyik romról is van szó.
háátha...meg a MIUI/WIUI után ugye volt dalvik és wipe cahe? Remélem....!
Mozzarella:
amióta kicseréltem WIUI van már fent egy hónapja kb. Cl4-es kari után megszűntek a random-rebootok, igaz tegnapelőtt este volt egy... csak úgy... kb 2 hét után. Ez nekem belefér
Wajk rakott most bele pofás tudományos számológépet is - igaz még nem kellett használnom, de van...
GPS-sel nincs bajom, itthon ugyan nehezen talál, de gondolom a 60-as vályog odab...tesz neki Ha csak GPS-t használok 2-3 percen belül mindig talál holdat, de inkább 1 perc - fogalmam sincs, másoknál, meg más telóknál hogy van 4-5 perc...
Mostanság azzal szórakozok, hogy témákat szedek le - vannak érdekes elgondolások, és ikonok
Filmnézésre vital alatt nincs gond, zenét is hallgatok, rázogatom is, hogy jöjjön a következő szám múltkor a zsebembe volt,két lépésenként jött az új dal nem tudták, mit vigyorgok.
a kamerában van, hogy hiányolom a wide-os videot, viszont most élvezem, hogy szinte másodpercenként is lövöm a képeket, szépen elmenti, a galeri se fagy ki.
Másra igazából nem használom, ezekre nekem bejön.
Kontaktlistában tetszik, hogy mindenféle dolog beállítható, hozzáadható.[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik