Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Aktív témák
-
domerator
veterán
Hát lehet... én a CMIUI-ban nem láttam csak a 3 értéket... majd megnézem ha megint állítgatom.
"Nemtom. Nekem 300MHz is tökéletes, 90%-os tresholddal. De gondolom ha kevés neki a kakaó, akkor felteszi 500-ra, és cső. Bár nem hiszem hogy lapozgatás alatt szükség lenne rá, mondjuk nekem semmi "aktív" widget nincs kitéve, csak ikonok meg a PowerSwitch kapcsolók..."
Te tudod... de én is csodálkoztam, amikor egyszerű görgetés közben azt láttam, hogy akár 1 GHz és 90% felett jár...
persze ha abbahagytam a görgetést, akkor visszaesett, de bizony, hogy alapműveletek közben is fel tud pörögni a proci.
Továbbá: ahogy írtam korábban, egy leírásban azt láttam, hogy a fesz. változtatás négyzetes, míg a freki csak egyenes arányú összefüggésben van a fogyasztással. A feszültséget mi állítjuk be az adott frekihez, tehát az állandó. Ha ez igaz, akkor adott frekvencián érdemes a procit minél alacsonyabb százalékos terhelésen járatni (persze ésszerű határokon belül, amit most igyekszem kikísérletezni), mert akkor lesz az áramfelvétele kevesebb. Ezért emeltem meg a vsel1-et és ezért nem engedem a procit 50% felett terhelni... kapcsoljon csak feljebb (most az autó jutott eszembe... ott se tudsz mindig úgy közlekedni, hogy ha gyorsabban kell menni akkor gázt adsz, csak egy határon belül... ha azt akarod, hogy ne fogyasszon sokat, akkor váltanod kell ott is).Nekem már az is jelent valamit, hogy a sleep terhelés 3%-ról 1% alá esett.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politikai mémek
- Fujifilm X
- Már készül a Warhammer 40,000: Space Marine III
- Spórolós topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- Eladó Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb mobiltelefon,kártyafüggetlen,újszerű
- iPhone 14 Blue 128GB kártyafüggetlen, tökéletes állapot 90% akksi
- Eladó Iphone 14Pro Deep Purple színben,hibátlan karcmentes állapotban.
- Samsung Galaxy S23 256GB - Kártyafüggetlen - 1,5 éves
- Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) 2026.06.-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest