Aktív témák

• Lacopapi

addikt

válasz P3TR!CK #33185 üzenetére

A melyik Defy gondolom a zöld-piros lencsére utal,nos,nem egyértelmű a dolog,van amelyik romot a zöld,van amelyiket inkább a piros lencsések kedvelik,de ott van még az alaplap meg egyebek különbözősége jó közelítéssel nincs két egyforma Defy,tehát ezen nem érdemes gondolkodni. A cpu már más kérdés,bár ez is személyre szabott,azt lehet mondani,hogy a sebességet jótékonyan befolyásolja a smartass beállítások használata,de ez sem mindenkinek felel meg,próbálgatni kell (mint a romokat),hogy Neked melyik válik be,mi a legjobb a cpu-nak.

Shyciii...nagyjából a beats-hoz hasonlíthatom : NINCS olyan,ami mindenkinek megfelel. Aki szidja,adja el. Az ismerősöd vegyen olyant ami megfelel neki és dobja el azt,ami nem. Persze,szidni valamit roppant divatos mostanában. Szakértő mindig több van,mint szakember.... :DD Attól az még lehet jó. Ha 1000 az egyhez az arány,akkor nem mondhatjuk,hogy egy elhibázott rendszer.
    Azt már én is észrevettem,hogy ez-az megmarad,régebben szóvá is tettem,de lehurrogtak az okosok,úgyhogy inkább hagyom,de egyezik a véleményünk...mondjuk inkább,hogy kevesebb a hibalehetőség,de persze van.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák