Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung helyezte a koronát az Apple fejére
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
P3TR!CK #33185 üzenetére
A melyik Defy gondolom a zöld-piros lencsére utal,nos,nem egyértelmű a dolog,van amelyik romot a zöld,van amelyiket inkább a piros lencsések kedvelik,de ott van még az alaplap meg egyebek különbözősége jó közelítéssel nincs két egyforma Defy,tehát ezen nem érdemes gondolkodni. A cpu már más kérdés,bár ez is személyre szabott,azt lehet mondani,hogy a sebességet jótékonyan befolyásolja a smartass beállítások használata,de ez sem mindenkinek felel meg,próbálgatni kell (mint a romokat),hogy Neked melyik válik be,mi a legjobb a cpu-nak.
Shyciii...nagyjából a beats-hoz hasonlíthatom : NINCS olyan,ami mindenkinek megfelel. Aki szidja,adja el. Az ismerősöd vegyen olyant ami megfelel neki és dobja el azt,ami nem. Persze,szidni valamit roppant divatos mostanában. Szakértő mindig több van,mint szakember....
Attól az még lehet jó. Ha 1000 az egyhez az arány,akkor nem mondhatjuk,hogy egy elhibázott rendszer.
Azt már én is észrevettem,hogy ez-az megmarad,régebben szóvá is tettem,de lehurrogtak az okosok,úgyhogy inkább hagyom,de egyezik a véleményünk...mondjuk inkább,hogy kevesebb a hibalehetőség,de persze van.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest