- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz P3TR!CK #33185 üzenetére
A melyik Defy gondolom a zöld-piros lencsére utal,nos,nem egyértelmű a dolog,van amelyik romot a zöld,van amelyiket inkább a piros lencsések kedvelik,de ott van még az alaplap meg egyebek különbözősége jó közelítéssel nincs két egyforma Defy,tehát ezen nem érdemes gondolkodni. A cpu már más kérdés,bár ez is személyre szabott,azt lehet mondani,hogy a sebességet jótékonyan befolyásolja a smartass beállítások használata,de ez sem mindenkinek felel meg,próbálgatni kell (mint a romokat),hogy Neked melyik válik be,mi a legjobb a cpu-nak.
Shyciii...nagyjából a beats-hoz hasonlíthatom : NINCS olyan,ami mindenkinek megfelel. Aki szidja,adja el. Az ismerősöd vegyen olyant ami megfelel neki és dobja el azt,ami nem. Persze,szidni valamit roppant divatos mostanában. Szakértő mindig több van,mint szakember.... Attól az még lehet jó. Ha 1000 az egyhez az arány,akkor nem mondhatjuk,hogy egy elhibázott rendszer.
Azt már én is észrevettem,hogy ez-az megmarad,régebben szóvá is tettem,de lehurrogtak az okosok,úgyhogy inkább hagyom,de egyezik a véleményünk...mondjuk inkább,hogy kevesebb a hibalehetőség,de persze van.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával