Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • bexxter

    tag

    válasz t181 #21886 üzenetére

    Domerator félét. Aztán Wajk félét.. vagy CM7.1 (de ez régebbi..) mindenki mást fog mondani. Az aktuális favorit Domi féle. Ha a sallangmentes dolgokra vágysz. Igazából.. mint fentebb írták.. tegyél fel egyet (factory resettel kezd, nehogy valami hülyeség összeakadjon, de előtte backup!) és lakd be, tegyél vissza mindent használd. Ha nem jön be 1hétig, akkor újabb 1óra alatt már egy másik romra tehetsz vissza mindent. Maga a rom csere kb 10perc.. utána már nem sok idő amíg beállítgatod, felrakod ami kell.

    Én úgy szoktam, hogy előre sdre lementek minden kellő app (abból is a legfrissebbet) apk-t egy install mappába.. felrakom a romot, beállítgatom gmailt gps-t wifit mindent ami kellhet, utána nyomok pár installt (nem teszek fel sok appot, nem használok ezerfélét, csak ami mindig kellhet, hiszen ott a market, ha mégis kell más..) utána meg élvezem a sebességet/dizájnt akármit. Ha sűrű fczés van vagy bármi nagyon aggasztó hiba, megpróbálom kideríteni, hogy egy app csinálja, vagy valami az adott romban nem sikerült.. esetleg újrahúzom. Nem sajnálom rá az időt, lehet megoldja. Ha nem, akkor keresek másik romot ami itt a fórumon fel lett sorolva (vagy az xda-n) és kipróbálom.

    Egyrészt megismered mégjobban a telefonod..másrészt gyakorlod a rom cserét. 3-4lépés az egész, egyszerűen nem lehet elrontani. (sbf installnál szokott USERgond lenni, de ha neked 2.2 van fent akkor azzal nem is kell foglalkozz).

Aktív témák