- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
mira72 #11997 üzenetére
Hja, hálistennek ahogy írtam is, rengeteg időm van mostanában (volt ez másképp is). Azért egy rom próbálgatása, boncolgatása nem vesz el sok időt, mivel általában már meg sem próbálom belakni
A CM7 most úgy tűnik összeszedte magát (vagy a telefonom), a WiFi-t viszont feszt dobálja...attól tartok ez MiUi-n nem lenne másképp, mivel ugyanazt a drivert használja.Láma nem vagyok, romot úgy telepítek ahogyan kell, sosem backupolok. Olyan romot akarok használni, amire jó ránézni (ok, ez tőlem függ), stabil és mivel a wifit sokat használom, nem dobálja le.
Én azt is nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy van olyan ember akinál gyorsan 30+ fps-sel, lag nélkül fut a stock ADW...röhögnétek ha látnátok nálam milyen. Pláne egy LP után.
Elkalandoztam és nem is tudom, mit akartam írni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest