- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Mezcal #13029 üzenetére
Sokat esik ez tény. Bár ez megvolt nála a hondánál is amikor nagyon ment a szekér, csak ott a szabadedzéseken tette. Biztos, hogy nagyon erőlteti, de szerintem neki jobban is kell azzal a motorral, idén meg még simán megteheti. És hát a többiek is rendesen dobálgatják a 24-es motorokat, ráadásul vasárnaponként. De majd jövőre meglátjuk.
Furán hangzik, de örök 46-os fanként én valamiért hiszek marquezben.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
yodamastah
őstag
válasz Mezcal #13023 üzenetére
Igen Maki idén ment már V4S-el. De nem évek óta tréningezik vele. Az is kérdéses mennyit Pirellizik. Ami különbséget itt látsz, lehet beállításokból jön. Nem lehet végső következtetéseket ebből az eredményből levonni.
Az utolsó kanyaros "előzése" teljesen fölösleges volt. Ez egy promó esemény, nem itt kéne ilyen kétséges kimenetelű előzéseket erőltetni.
A GP motorral jelenleg Marquez szerintem nagyon jól megy. Teljesen jó a versenytempója. Egy probléma van, a kvalifikáció. Maki egyik legnagyobb erőssége ellenfeleivel szemben (Bag/JM) a kanyarbejárat. Maki problémája az, hogy a friss gumival kanyarba befelé a kelleténél alulkormányozottabb a motor. Elmondta, hogy emiatt azt a pici pluszt nem tudja hozzárakni az időmérőkön. (Volt erről egy hosszabb beszelgetés ahol Maki/Bag/JM volt az interjú alany) Ha ezt megoldják előrébb fog majd indulni a futamokon. Persze lehet sosem oldják meg, lehet nem fog tudni már 100%osan adaptálódni a Ducatihoz. De látni rajta hogy nagyon szeretne még egyszer világbajnok lenni mielőtt visszavonul.
-
yodamastah
őstag
válasz Mezcal #13021 üzenetére
Azt azért vedd számításba, hogy a Ducati motogp versenyzőknek a V4S már régóta edző motor. Pecco rendszeresen megy vele. Ez marha nagy előny a Ducatinál, tudnak olyan "utcai" motort adni a versenyzőknek, ami valamelyest hasonlít karakterisztikában a GP motorhoz.
Maki tavaly és tavalyelőtt még CBR600RR-el tréningezett. Az is kérdéses itt ki mennyire rakja oda magát egy ilyen promóciós eseményen. Bautista pl nem nagyon pörgött fel idén sem.
Pecco amúgy ment már a 2025 V4sel korábban, és szerintem tréningeztek is hogy ezen az eseményen jól menjen. Meg kellett itt mutatni mit tud az új motor.
[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
válasz Mezcal #13008 üzenetére
FQ20 a holland futamon bemutatott bukását egy, az angol GP-re átvitt büntetés kísérte - fekvő emberbe rúgjunk még bele is, mondá a versenybíró - , aminek hála a 2. helyről kellett az 5.-re visszaesnie, amit végül a 8. helyen fejezett be.
Ezen események és a szezon második felében egyre inkább kikupálódó Ducati sikerei végül megtörték.Lehet, hogy jogos volt a büntetése, de azt eléggé hektikusan szabják ki, ebben a sportágban (is)...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Zoli133
addikt
válasz Mezcal #13003 üzenetére
Nyilván van, de Martin szerintem jobb formában van mint tavaly volt, tavaly az eslő 7 futamból 2-t nem fejezett be (sprinteket nem néztem most), most meg rettnető stabilnak tűnik, már a sprintversenyes bukása is szinte meglepő volt, de persze még bármi lehet, most végre szorososdott a verseny, annak csak örülök.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
yodamastah
őstag
válasz Mezcal #12990 üzenetére
HIába ül GP24en Martin, ha esetenként nem kapja meg ugyanazt a támogatást, mint a gyári versenyzők. Annyit azért lehet tudni, hogy BAG, JM és Marquez megosztják egymás közt a telemetria adatokat, és próbálnak tanulni egymástól.
Maq 10 évet ment Hondával, most minden pálya új neki, minden alkalommal új dolgokat tanul. Mire a 3 napos hétvégén összerakja az adott pályán a beállításokat a számára új motorral, már el van késve az élmenő Ducatisokhoz képest.
Maq elmondta, hogy mivel szív a kvalifikáción. (nem szimplán elb*ssza) Maki erőssége a kanyarbejárat, itt a jobb mint JM és BAG. A GP23-al új gumival saját elmondása szerint kanyarban befelé picit tolja a az orrát a motor, és nem tudja ezt az előnyét az új gumival jól kihasználni. (kanyaronként fél-negyed tizedekről beszélünk). Ezt próbálják setuppal kiszedni, meg ő is próbál változtatni a vezetési stílusán, de ahogy elmondta ez nem olyan egyszerű 10 év hondázás után.
Ha tudnak javítani ezen a problémán, akkor még előrébb láthatjuk Maq-t, de a vb címhez az is kellene hogy az ellenfelek hibázzanak. Ettől függetlenül egyáltalán nem lehetetlen, hiszen Pecco 2022ben 91 pont hátrányból tudott VB nyerni, és most még csak 40 pont van az első és a 3. között.
A mindenesetre ígéretes, hogy Maq 2x is dobogóra állt azon a pályán, ami a teljes naptárból a legrosszabbul megy neki.
[ Szerkesztve ]
-
crocy
tag
válasz Mezcal #12986 üzenetére
sztem bagnaia behuzza az idei szezont is.
martinnal nem tart ki a tempo a vasarnaponkent a verseny vegeig.
marquez meg altalaban elb@ssza az idömeröket es a mezöny közeperöl indul.amugy most hetvegen elmeletben bejelentik ki lesz 2. pilota a gyari ducati csapatnal.
kivancsi vagyok, hogy meg merik lepni marquez leigazolasat.a felszabadult gyari aprilia ülesert is nagy lesz a harc. bar lehet ök most mindenkeppen olaszt akarnak espargaro helyett.
miller meg kb repül a ktm-töl (egyben a motogp-böl is), helyen acosta. akar szezon közben.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Mezcal #12963 üzenetére
Soknak sok volt de mindig is sokat esett. 2017-18ban is vezette a listát aztán csak behúzta vele a bajnoki címet. Mondjuk idén keményebbenk tűntek, akkoriban több elúszott az eleje mert kerestem a limitet dolog rémlik ami után könnyen felpattant
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
quby
őstag
válasz Mezcal #11525 üzenetére
Még talán a precedens eseteket is gyűjtött Rossi ellen a múltból....Lor-t is utálom. Most mindet utálom, tán csak Rózsit nem...kérem kapcsolja ki...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
válasz Mezcal #11509 üzenetére
Nem fogom mégegyszer leírni hogy szerintem miért nem előzte meg Lorenzot......
Nem kell elfogadnod de azért felfoghatnád.
Marquez nem volt a kedvencem és valszeg nem is lesz soha (bár istenadta tehetség) de most is azt mondom, hogy mikor Rossi azzal a bizonyos nyilatkozatával kiborította a bilit akkor még semmiképp nem segítette Lorenzot. A Rossi szurkolók elfeledkeznek arról az apróságról, hogy az ominózus nyilatkozat előtti futamon pont elhappolt Lorenzo elől 5 létfontosságú pontot.....
Aztán az utolsó előtti futamon már a dühös, forrófejű Marquezt láttuk, de Rossi is bedühödött. (nem mondom, hogy alaptalanul és az esés körülményeit most hagyom, nem akarok egy újabb vitát)
Nem tartom tökéletesen kizártnak, hogy Marquez fejében megfordult, hogy most már csak azért is Lorenzo legyen a bajnok, de erre semmi bizonyíték nincs.
Másrészről abban teljesen biztos vagyok, hogy ehhez az egészhez Lorenzonak semmi köze nincs.Megértem Rossi csalódottságát és dühét de azért ez a futam utáni nyilatkozata sok minden csak nem sportszerű. Már Lorenzoval szemben természetesen.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Mezcal #11504 üzenetére
Nézd, elfogultakkal nem lehet vitázni......
Láttad a futamot?
Láttad milyen kétségbeesetten tértek ki Rossi elől és milyen nem létező íveket választottak? Nem megelőzte őket (megtudta volna természetesen) hanem félreálltak előle. Egyébként nem kötöttem bele, csak megjegyeztem, mert tény! Ha nem elvakultan olvasnál akkor észrevetted volna, hogy azt is leírtam, hogy Rossi megtette amit tehetett. A megjegyzés nem az ő személyére volt kritika.
Marquez meg gyorsabb volt de nem annyival, hogy simán faképnél hagyhassa Lorenzot. Azt meg nem vállalta be, hogy egy esetleges Lorenzo bukást is az ő nyakába varrnak. Abból már nem tudta volna kimosni magát.
Ez az én véleményem!Amúgy azt gondolosz amit akarsz, te is leírhatnád nem a másikat kell azonnal támadni.
Én ezt írtam "A két yamahás simán megérdemelte volna a címet de ilyen ugye nincs."
Nem támadtam Rossit és nem istenítettem Lorenzot.
Érdekes módon a Rossisták nem tudnak csak kulturáltan vitázni........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...