- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
tomy88trance
tag
válasz
regener #11134 üzenetére
Azt a telibeborult szivarvégét
Nekem 4 megás van papíron,de ha két gép megy 200kb a letöltés :/ ha 1 akkor 400 :/ Igaz én Hernádi vagyok,de ja, UPC-nél meg már voltam most helyi szolgáltatónál vagyok,de mostanában akkor a pingem mint a ház :/ Jó lenne nekem is egy olyan net
de mondjuk a 8 megával is meglennék elégedve már szerintem egyelőre
Amúgy milyen net azon kívül,hogy telekom? Műholdas? Vagy ez már az új fajta?
-
Szemi88
tag
válasz
regener #10945 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha bármi visszajelzést kapnék a T-től. Egy sms, vagy e-mail, hogy még egy kis türelmet kérnek, de eddig nem jött semmi, meg nem is hívtak, hogy mikor jönnének bekötni. Az előszerződést október 14-én kötöttük.
Tegnap meguntam a dolgot, és az üzletkötő helyett felhívtam a Telekom ügyfélszolgálatát. Nagyon korrekt volt a srác, meg megpróbált mindent, de mivel csak előszerződésünk van, ezért nincs még ügyfél ID-nk, ezért semmi konkrétat nem lát. Azt legalább látta a rendszerben rögzítve, hogy valóban van egy előszerződésünk. Annyit még elmondott, hogy az előszerződésben azt vállalja a T, hogy max 10 hónapon belül beköti a kért szolgáltatásokat. Szóval ennyi.
Sok dolgot nem lehet tenni csak várni, vagy visszamondani a dolgot.
-
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
regener #9967 üzenetére
A feliratkozós csak akkor keres meg ha feliratkoztál... az hozzájuk jut el, nem a sima ügyfélszolgálathoz. Aki meg jön-megy az meg csak egy felbérelt helyi képviselő / üzletkötő.
Aki felkeres a feliratkozás által, azzal nem fogsz találkozni, csak a szerelővel a megbeszélt időpontban.
-
-
zsolesz7503
tag
válasz
regener #9169 üzenetére
Mentségemre szolgáljon nem bújom naponta a T oldalát.
Legutóbb mikor fent jártam olyan 5-6 hónapja semmi ilyen nem volt így ez nekem új volt hát még azért ráér 14 hónapig köt a UPC bár elfér a 2 net kapcsolat azt a pár hónapot kibírom talán míg eljön 2017 és akkor lemondom. Remélem a T-vel sem lesz gond mert lehet szidni a UPC-t nálam mióta megvan 1-2 kivétellel folyamatosan megy a net és nem szakadozik.
-
Janó 44
tag
válasz
regener #7790 üzenetére
Biztos nem lehettél benne, hogy nem idetartozik, de most már akkor ez változik: szerintem a MÁV -nak épül valami új EU -s szabványnak akarnak eleget tenni az építésével. -Láttam is a táblákat róla nálunk az állomáson (egyébként múltkor én is láttam Vecsésen, amit említettél, amikor ott jártam, de természetesen már akkor se akartam elhinni, hogy T-Home vagy Digi "keze" lenne a dologban, hiszen ott a környék már az övékké, és szerintem az állomás körüli rész minden irányban fedve van optikai Internettel). Valószínűleg ezért is van érvényben vágányzári menetrend március 3 -tól.
-
seimon
tag
válasz
regener #6469 üzenetére
Azért írtam le ezt az összeget, mert ebből a profitból adta eddig a kedvezményt. Vagyis ez az összeg nem teljesen profit csak egy része. De a munkaerőt pl. ugyanúgy meg kell fizetni mint azelött. Ezért nincsenek kedvezmények.
Majd kibérli a konkurencia optikáját, és úgyanúgy szolgáltatni fog. Más lehetőséget nem látok a fejlesztésre.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest