- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
prmcsk #10128 üzenetére
Hát ha neked megéri, akkor maradj náluk. Ez mindenkinél változó mi jó, mi nem. Igényfüggő a kérdés.
Én nem Pilisi vagyok, de nekem mindenképp 50 Mbit/sec az alsó és felső határ, és TV+Telefonnal együtt nem vagyok hajlandó 8000-nál többet fizetni. (Nagy TV). Szerencsére eredetileg 10.500 lenne ez a csomag, viszont 2500Ft-ot elenged a feliratkozásosdi.
A te történetedben a következőket kell figyelembe venni:
- Kell-e TV és/vagy telefon.
- Ha igen tudják-e ők biztosítani. (nem ismerem a szolgáltatót)
- Ha tudják, akkor olcsóbb-e úgy együtt "akciósan" mint a Telekom "akciósan" (ne a webshopos árakkal kalkulálj, hiszen feliratkozva a T is elenged 2-3 ezer forintot).Az sem mindegy hogyha olcsóbban jössz ki a jelenleginél, mennyi lesz a sebesség a Telekomhoz képest. (pl. sokan maradtak UPC-sek rengeteg kedvezményért, de ott ugye szó sincs 50 Mbitről, be kellett érniük 12 Mbps-el.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest