- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
"A folyamat hosszú lesz, kb 2 hét, senki nem tudja meddig nem is lesz telefonunk."
Hmm... Én anno amikor számhordoztam Invitel -> RubiCom (amit később felvásárolt UPC), akkor egy éjszaka volt az átállás! Előző nap délután már tudtam telefonálni a RubiCom telefonról, és érdekes módon a mobilom ugyanazt a számot jelezte ki, ami az Invitel-es telefon is volt, tehát két telefonnak ugyanaz volt a száma egy időben! Bejövő hívások ekkor még az Invitelre mentek, majd este 18 órakor kikapcsolt az Invitel-es telefon, a Rubi-s meg átállt valami idegen számra! Gondolom észrevették, hogy mindkettő egy számon ment délután!
Szóval reggel még mindig az idegen szám volt, ekkor felhívtam ügyfélszolgot, és két perc alatt lecserélték a számot amire kell! -
-
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Mert optikán Telekom iptv-t ad kötelező a box, egy előfizetéshez max 3 kérhető, UPC-nél nem kötelező a box, van médiacard, lehet több boxot/médiacardot kérni, bármely UPC vezetékes számot ingyen lehet hívni, ezért sokan úgy gondolják jöjjön egy számlán minden. Ettől független elfogadható ár 6740Ft ADSL árhoz képest, UPC kábelnethez képest már drága a T.
-
kabelmania27
félisten
IPTV esetén ha gond van a nettel tévézni sem tudsz (optikán kevesebb gond van az iptvvel mint adsllel és kábelnettel) kötelező a boxhasználat nincs médiacard lehetőség, a hgw-t utp kábellel kell összekötni a boxokkal, egy előfizetéshez max 3box kérhető, ettől független jobban jársz ha a tévét meghagyod a UPC-nél.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest