- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #5836 üzenetére
Okés. Hány fejes a vhs? Ha jól látom tudja a ShowView-ot.
-
moonguru
őstag
válasz
benceecneb #5833 üzenetére
Szia!
Ezt neked találták ki:
Sajnos a teljes értékű változat fizetős, de kipróbálnod érdemes lehet! (én már régóta megvettem és egészen jól működik! (a rekordom 2 db. mobilnettel 150 Mbits/s volt))
-
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #5833 üzenetére
Jól néz ki az űrközpont
Hányfelé (egy kettes osztót látok) van elosztva a koax? Analóg és dtv sd/HD adások rendben vannak?
-
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #5505 üzenetére
Tényleg küldés után jöttem rá hogy 1500Ft a legkisebb csomag havidíja. Telekomos dolgot azért írtam mert a három szolgáltató más-más nemzetközi kapcsolattal rendelkezik így ha mindháromra előfizetnél extra atomstabil kapcsolatod lenne
Viccen kívül két kapcsolat is több mint egy, az általad leírt megoldás jónak tűnik csak eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha egy Telekom netmánia S csomaggal is fűszereznéd a másik kettőt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #5497 üzenetére
Padlása ne tedd az ont-t előfordulhat hogy elromlik újra kell indítani stb, jobb ha lent van a szobában. Jól teszed hogy megtartod a UPC-t 1500-at szerintem megér megtartani egy tartalék kapcsolatot.
Telefonnal vagy telefon nélkül 1500 a 10Megabit? Melyik csomagról emelték 10-esre?
Ha már lúd legyen kövér alapon rendelj meg egy Telekom kábelnetet is, Diginél mostanában előfordul hétvégén lassulás. -
válasz
benceecneb #5502 üzenetére
Egy normál wifi router + custom firmware esetén is simán megoldható a dolog.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Intruder utalt ugyan a lényegre, de én nem csak 50-re saccolom azt a hőmérsékletet. Ha 60-nal számolok, ami méréseim szerint 10 fokkal még mindig alacsonyabb, mint ami nálam elő szokott fordulni a padláson, akkor egy betyár meleg nyári napon hatalmas hőterhelésnek tennéd ki az ezközt. Ez pedig csak az egyik rész, ugyanis ha csak 60-as maximum, és 20-as minimum hőmérséklet az, amelyben napról napra működnie kell, jó eséllyel a 40 fokos ( külső, mert a belső mégnagyobb ) hőingás is egy nyár alatt tönkre tudja tenni a berendezést.
Egyébként mennyiért lehet mostanság hozzájutni egy dupla-netes routerhez ? Aztán legalább egy berendezéssel többet kellene etetned, pallásról UTP-vel lehozni az infót (készülékhez mellékelt 1-2 méteres ingyenesnél ugye többe kerül), netán fel, vagy odébb kell vinni a kettőhuszat. Biztos, hogy megéri foglalkozni vele, és nem pedig mondjuk rádobni egy ezrest a digire 40/20-as csomagért, a monori netet pedig visszamondani ? 80/25-re előfizető vecsésit hallottunk itt párszor panaszkodni a digire, és tapasztalatból is tudom, hogy a nyomornet megbízható, de imerősi körből nem jut eszembe olyan, hogy gond lett volna arománszolgáltatóval.
Mellesleg nálam ONT és modem is halt már el, és mindkét cég rögtön cserélte a végponti eszközét, tehát _elvileg_ emiatt nem kell parázni, de gondolom nem akarnád jelentős mértékben lecsökkenteni az élettartamát egy egyébként nem kétfilléres cuccnak.
Furcsa számomra, hogy csak a padlásra tudnád feldobni a dobozt, de te ismered a környezeted, vagy tisztában a lehetőségekkel. Vagy a lustaság is úr ? -
válasz
Szia!
Én nem tartom túl jó ötletnek, de inkább a nyári ~50 fok miatt aggódnék, mint a téli zord idő miatt!
-
Insolent
aktív tag
válasz
benceecneb #4574 üzenetére
Bocsi,, azt hittem, ott is teljes a lefedettség.
kiskaktusz: Igen ez eléggé betett szerintem mindenkinek nem, hogy fejlődnénk, szerintem lassan visszafelé fogunk.. Szerencsések közé tartozom, hogy Péteriig eljutottak, de Monorra már nem sikerült, ahogy hallom.
-
Insolent
aktív tag
válasz
benceecneb #4570 üzenetére
Pedig Gyálon is van Digi..
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
benceecneb #4570 üzenetére
Na ! Ha nem London, akkor a Mátra ? Mások a jobb megélhetésért költöznek el, te meg csak a netért ?
Tán valami asszonyféle van a dologban ? -
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #4251 üzenetére
Érdekes. Lehet fejlesztettek valamit, habár a speedtest ping több mint a cmd-s. Olyanról még nem hallottam, hogy a két fajta mérés között ekkora különbség lenne, nálam kb ugyanazt írja ki mindkettő. Én is megnéztem ugyanezeket a méréseket kábelnetről 43as pinget ír ki a google.hu-ra. Ha újraméred akkor is ennyi? bix.hu-t mérve mit ír ki?
-
poli27
veterán
válasz
benceecneb #4243 üzenetére
Gyálon már egy csomó helyen megy a szolgáltatás pont ma jártam arra, és sok ember van bekötve már!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
benceecneb #4229 üzenetére
Plusz egy köpésnyit jöhetnének Dél felé is, Felsőpakonyra...
-
Sutty66
tag
válasz
benceecneb #4035 üzenetére
Pingeld meg a központi routert, és látni fogod hogy az 5ms erős tulzás. (Szerintem) Egyébként tényleg jó a júpíszítől a 25ms.
-
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #3918 üzenetére
Modem újraindítás nem segít?
-
BlueLight
csendes tag
válasz
benceecneb #3050 üzenetére
Szia, tudsz gyáli digi-s üzletkötő elérhetőséget adni. Gondolom lehet már előszerződni.
Köszi! -
bigdady
nagyúr
válasz
benceecneb #2663 üzenetére
Mondom 11 mb volt, majd most 3,5 (előfizetve: 2,5 mb).
Amúgy ez a ruterem: Asus WL520GC
Ezt tudja:
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps
802.11b: 1, 2, 5.5, 11Mbps -
berbatov2
senior tag
válasz
benceecneb #2663 üzenetére
Kicsit bővebben esetleg?
-
Sutty66
tag
válasz
benceecneb #2629 üzenetére
Felénk is hasonló szöveget küldtek. Ne keserítsen el. Előbb -utobb mindenhová elérnek !
-
SirKero
őstag
válasz
benceecneb #2629 üzenetére
Ez egy sablon szöveg
Mindenkinek ezt küldik
-
Anonymus X
tag
válasz
benceecneb #2256 üzenetére
Mindenre van megfelelő válaszuk. Jelen esetben ez akár igaz is lehet, de nincs bizalmam a cégben, ezért én továbbra is kamu dumának tartom. Egyetértek enginev3.0-val.
banhammer:
Azért linkeltem, mert abból világosan kiderül a kérdésedre a válasz. A kérdésedből ítélve pedig nem gondoltam volna, hogy te is kaptál ilyen levelet.
-
enginev3.0
félisten
válasz
benceecneb #2256 üzenetére
Persze "pont ott" készítették fel a hálózatot, undorítóak
-
banhammer
veterán
válasz
benceecneb #2243 üzenetére
Szerintem egyszerűbb ha felhívod a 1221-es és rákérdezel.
Akkor 100%, hogy agyvérzést kapok ha kiderül, hogy valakinek csak a 1 Mbites netelőfizetést kell fizetnie a 8 Mbit helyett.
Pont a felébe kerül.Kellően nagy kiszúrás lenne azokkal akik eddig havi 6-7 ezer forintot fizettek a 8 Mbitért.
Főleg a régi motorosokkal (közéjük tartozom én is) akik már 2004 óta ADSL tulajdonosok és kis túlzással halálra lettek szopatva a Monortel, UPC ADSL-lel az elején.
384 kbit arany áron, stb, stb, stb.Ha kiderül, hogy az úgymond mázlisták csak fele annyit fizetnek a 10 Mbitért, mint én azonnal felnyomom az NHH-nál a UPC-t.
-
enginev3.0
félisten
válasz
benceecneb #2229 üzenetére
Ezek a sávszél növelések csak ott vannak ahol már jön a digi biztosan?
-
kabelmania27
félisten
válasz
benceecneb #2229 üzenetére
Szuper
-
válasz
benceecneb #2201 üzenetére
Szűrővel.
Egyébként meg van még a már nem értékesített Silver is. -
dr.bubo
őstag
válasz
benceecneb #2199 üzenetére
Nem véletlenül csavarják le a kötést az oszlopnál.
Azért, hogy az analógot ne tudd használni. Nem szabad vissza tekerni, csak a upc szerelője nyúlhat hozzá
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Búvárkodás
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest