- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
koháry
tag
válasz
hidroponi #5964 üzenetére
Magyarázd el bővebben, mit hallottál?Azt olvastam, hogy a T-mobile mozgolódik a környéken, de az a baj, hogy ők nem igazán alternatívái az digi árainak, meg azt olvastam a tv elég gyengus. Persze egyből váltok, ha lesz lehetőség.
Mostanában már nem igazán szoktam ilyenek iránt érdeklődni, mert beleuntam a posványba.
-
aszamóca
aktív tag
válasz
hidroponi #4911 üzenetére
Meg az a szöveg, hogy "Egy sor egyéb műszaki különbözőség is tetten érhető az eltérő technológiák által kínált lehetőségekben, nem beszélve az üzemeltetés és a karbantartás különbségeiről."
Nem pont ezért kellene fejlesztenetek, hogy ne így legyen? Vagy mire szeditek-szedtétek az elavult szolgáltatásért a magasabb díjat? Ha meg képtelenek vagytok fejleszteni, akkor süllyesztő, és jöjjön más aki jobb, de nem hogy még ennek is az útjában állni! Micsoda banda. -
aszamóca
aktív tag
válasz
hidroponi #4906 üzenetére
Monor közel 19 ezer lélekszámú, 110ezres kistérségi vonzattal rendelkezik, de ennek ellenére sem mutat gyors terjeszkedést egyik szolgáltató sem. Hallani UL. miszerint a négyes út vonalán a Digi végighúz egy gerincet, amire majd az érintet helyiségek rákapcsolódhatnak, de ennek nem tudni a valóságtartalmát. A digi jelenlegi lefedettségi térképét, jövőbeli terveit sem nagyon látni sehol.
-
Dictator^
veterán
válasz
hidroponi #4239 üzenetére
Leírtam, hogy most nálam is van valami gebasz, gondolom területi hiba lehet, mert nem csak Én panaszkodtam rá.
Mellesleg ha végigolvastad volna mit írtam (ráadásul a te postodra), akkor tudhatnád, hogy ezt már leírtam neked, hogy most szar.
De ezekszerint szelektíven olvasol/post 4322./
Nem gond
-
Dictator^
veterán
válasz
hidroponi #4235 üzenetére
szarabb minőség? nem tudom, most lesz kb 1 éve ha digim van, és eddig kevés problémám volt.
upcnél 5 modemcserém volt (letöltés általába azért stabil volt, de engem is dobott párszor), és az sd mediaboxunkon akadt folyamatosan a kép több éven át.
kábelcsere, belső resetek, minden megvoltak, a végén már nem volt kedvem hívni a 10. szerelőt.szóval nem tudom, én kevesebbet fizetek, és eddig nem mondanám, hogy szarabb.
de akkor mit vitatkozol? kösd vissza a upc-t.
problem solved.
/nem védem egyik szolgáltatót sem, mert nem érdekem, meg nem vagyok marketinges, hogy megmondjam, hogy te használd ezt vagy azt, saját tapasztalat amit leírtam./
-
Dictator^
veterán
válasz
hidroponi #4232 üzenetére
Olcsó hús effectus
Komolyan mindig erre a pénzre fogjátok.Most akkor mivan? Drága-szar, olcsó-szar? (UPC drága volt, volt hiba dögivel, hamarabb elhárították. Digi olcsó eddig nekem alig volt hiba, most van, még nem hárították el).
Döntsétek már el.Tény, hogy most valami gebasz van, de nekem 2012. Február óta van, kb fél évig ha 2x szakadtam. Persze én is örülnék ha már jó lenne, de gondolom nem marad így fél évig, ha eddig nekem zökkenőmentes volt.
ui. Menj vissza a UPChez
-
Dictator^
veterán
válasz
hidroponi #3818 üzenetére
Nem igen követezem már kinek mikor kötötték, de régóta csinálja? Láttam írtad, hogy napok óta van most, de előtte is volt már, ami végül abbamaradt, vagy ez most az első?
Ha visszaolvasol Én is írtam, most mostanába kezdete a csomagvesztést, viszont a net nem szakad (bár én router mögött vagyok) -
DuplaZso
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest